reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ktoś musi udowodnić, że za pierwszym razem wychodzi!:-D
Niech będzie, ja tego dokonam:-D

a tak całkiem serio - boję się jutrzejszej punkcji. Skoro kilka razy mdlałam przy pobieraniu krwi, robienie zastrzyku samodzielnie (nie pozwoliłam mężowi, bo on by zrobił szybko, nei patrząc, że mnie boli) było drogą przez męki, to jeszcze poczytałam jak wygląda punkcja. Ehh. Ale przetrwam. Obiecuję!

reklama
OlaSZy - punkcja to nic takiego. Kładziesz się na fotel usypiają i budzisz się za 15 minut i do łóżeczka poleżeć. To nic strasznego. Po prostu uprzedź, że możesz zemdleć, niech Cię w łóżku chwilę dłużej potrzymają.

Trzymam kciuki już za Ciebie i obyś pobiła statystyki i zaszła za pierwszym razem i przeszła długą i nudną ciążę :)

Hm, u mnie w zasadzie też może być za pierwszym razem, bo przy poprzedniej stymulce nie miałam transferu, bo zarodki nie dotrwały do 3 doby nawet. A gdybym teraz miała zarodki, to to będzie mój pierwszy transfer ;)

Melduje się po transferze :-) Blastus zdaniem dr bardzo ładny, niby ładniejszy od dotychczasowych ;-) 4Aa a o resztę mam się dowiedzieć jutro lub w czwartek.
Pęcherz miałam tak nabity, że myślałam,że wybuchne;-) mam nadzieję, że nie zaszkodziło kropkowi?

reklama
DW87 - świetny zarodek, trzymam kciuki za Kropeczka. Kiedy testujesz?

Jutro trzymamy kciuki za owocne dwie punkcje, podgladanko i histeroskopie. Powodzenia dziewczyny!!!!

Kalendarz

LUTY

25 - OlaSzy - punkcja
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją
25 - LucyP1975 - punkcja

26 - Karusia28 - podglądanie kurnika
27 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
27 - mada:) - I wysoka beta!

MARZEC

05 - Hess - początek stymulacji
05 - Madziula_87 - I wysoka beta!