reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziękuję Wam za słowa otuchy , wystraszyłam się ,że będzie powtórka z rozrywki czyli brak transferu.....
Po pierwszej w Rzeszowie pobrano tylko 5 , z czego 1 była dojrzała i nie udało się jej zapłodnić ....
Z 22 chociaż 4 dały radę , jeszcze tylko by dotrwały do 5 doby , zamrażanie i rozmrażanie ....
A to i tak dopiero początek ......
Chyba ,że lekarz zdecyduje się w tym miesiącu na transfer , hiperki chyba nie mam , brzuch trochę większy i twardy , ale dużo białka i wody chyba pomogło :-)

Więc czekamy do wtorku :-) pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze kropeczki i brzuszki :-)

Kasia - mam 10 d stym. Leki które przyjmuje to rano gonapeptyl i encorton a wieczorem puregon 150 i menopur 150 i bardzo wolno przyrastaja. Lekarz mówił ze moje amh 1,7 tak na to wpływa.

osa87- nie przejmuj się tak, jajeczka jeszcze przyrosną. Ja przy pierwszej stymulacji (AMH mam 29) z dawkami Menopuru 75 i 150 nie reagowałam. Po 1,5 tygodniu przywalili mi 300 jedn Menopuru i w tydzień nadrobiłam straty. Teraz mam drugą stymulację i od razu zaczęli od 225 jedn.

Jutro trzymamy kciuki za osę87, by jej jajeczka były już duże i dojrzałe oraz za agulle84 by jej beta ją pozytywnie zaskoczyła i za wizytę marcysi:tak:

Kalendarz

MARZEC

09 - osa87 - podglądanie kurnika
09 - marcysia - wizyta w trakcie stymulacji
09 - agulla84 - ostatnia beta - pozytywne zaskoczenie

13 - Hess - podglądanie kurnika
13 - EwciaK30 - kolejne podglądanie maluszka
16 - Karusia28 - I wysoka beta!!
19 - niebajka - wizyta przed stymulacją
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Dziewczyny, którą jeszcze dopisać? Karusia - kiedy Cię wpisać na testowanie??

Ostatnia edycja:
agulla84 - uszy do góry, wiem, że to łatwo powiedzieć, no ale nie można się poddawać i załamywać. Przecież nie będziemy sobie mówić, "masz racje, nic z tego nie wyjdzie" itd. Dopisuję cię do kalendarza :)

reklama
Agulla, przesyłam &&&&&& fluidki. Ostatnio rzadko tu zaglądam, wiec nie wiem jakie miałas wyniki wczesniej ale trzymam mocno kciuki za pozytywny poniedziałek !!!

Do góry