reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy, super beta, masz badać dalej czy wizyta?
Blue, jak się cieszę :-) Super, że tak szybko się udało załatwić. Czas na dalsze pozytywne wieści:-)
Kwiatuszku, pisz, pisz...
Genna, tupańce za Twoje fantastyczne jajca :tak: Jejku, już w poniedziałek transfer, jak szybko to się dzieje :-)

reklama
Kachna idziemy łep w łep
Dziewczyny zakwalifikowali nas:)
malo jestem po 3d po scratchingu i leki chłodza sie w lodówce:)

zaczynamy od soboty 1 zastrzyk długi protokół
i pomocy czym wy sie stymulowałyscie
kasia ja placilam na polnej w aptece za gonal 900j 960zł
razem za wszystko 1922 podejrzewam ze masz to co ja zapisane tez mam dawke 200j a ty jakie mialas amh?

Kachna idziemy łep w łep
Dziewczyny zakwalifikowali nas:)
malo jestem po 3d po scratchingu i leki chłodza sie w lodówce:)

zaczynamy od soboty 1 zastrzyk długi protokół
i pomocy czym wy sie stymulowałyscie
kasia ja placilam na polnej w aptece za gonal 900j 960zł
razem za wszystko 1922 podejrzewam ze masz to co ja zapisane tez mam dawke 200j a ty jakie mialas amh?

KWIATUSZEK-moje ogromne gratulację :-)

Kwiatuszek super ale szybko zaczęłaś. Mój emek w poniedziałek będzie w Poznaniu u Żaka na badaniu nasienia to może go podeślę zapytać się do twojego szpitala czy by nas jeszcze przyjęli. W jakich godzinach może tam podejść? Możesz powiedzieć mi dokładnie gdzie trzeba iść i z kim rozmawiać?

Blu ale fajnie że tak szybko zaczynasz działać. Muszę brać z Ciebie przykład. Przestać się nad sobą użalać tylko wziąść się w garść i działać.

Genna jutro już punkcja. Za kilka dni będziesz w ciąży. Trzymam kciuki i przebieram nogami.

reklama
Do góry