reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

agnella też myślałam że tabl. anty to już jest wyciszenie :zawstydzona/y:
to jak dostałam tabl. anty na miesiąc to nie znaczy że po nich będziemy działać :szok:

AniaM nie stresuj się Kochana, chyba się nie zrozumiałyśmy. Tabletki anty zaczynają etap wyciszania. Ja brałam antyki od 1 dnia cyklu przez 21 dni, w międzyczasie jednocześnie z antykami (od 17 dnia cyklu) zaczęłam brać gonapeptyl (co drugi dzień) i myślałam, że gonapeptyl już jako stymulacja, a dziś się okazało, że to było wyciszanie nadal a dopiero od dziś, gdy zwiększono mi dawkę gonapeptylu i dodano gonal zaczęła się stymulacja. Także się nie martw, jeśli bierzesz antyki to ok, bo od antyków zazwyczaj się zaczyna, a później dojdą Ci pozostałe leki. Mam nadzieję, że Cie uspokoiłam :)

reklama
a to luz :)
mam wykupione tabsy tylko czekam na @ ...
i mam do 10dc. zjawić się u Dr. jak będę na antykach tylko tak dokładnie nie wiem po co :cool2::cool2:

dzięki laski :)

aa i jeszcze mam brać nie od 1dc. tylko od 2dc. ??? i nie wiem dlaczego :eek:

AniaM, z tymi antykami od 2 dnia cyklu jest ok, każdy lekarz inaczej przepisuje, stymulacja to sprawa bardzo indywidualna, dlatego każda z nas ma inaczej rozpisane leki do stymulacji. Ja tam jestem zdania, że jednak lekarze wiedzą co robią ;-)

abo Ja byłam 10tego na wiz i dałam wszystkie dokumenty, a kiedy będę wiedziała czy ministerstwo mnie przyjęło
czy wy miałyście telefon? czy jak?
przepraszam ale jestem tak podekscytowana :rofl2:

AniaM81
ja o decyzji dowiedziałam się na tzw wizycie kwalifikacyjnej. Była to moja druga wizyta.

Dziś byłam na drugim podgladanku . Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pecherzyki pieknie sobie rosną :) Dziś endo mam już 10 , a pecherzyki po 14-15 mm. W niedzielę 22.09 mam kolejne USg a punkcję planpowaną na wtorek :rofl2::-D
Tak bardzo się cieszę :) Doktorek rozwiał dziś wszystkie moje wątpliwości , wiec jestem ciut spokojniejsza.

Hej dziewczyny, ja też chętnie się przyłączę do listy. Leczę się w kieleckiej Gamecie. To moje drugie podejście.
genna,oby Tobie się udało, zaczniesz dobrą passę, a ja zaraz za Tobą:)
WRZESIEŃ

18 września -@mika transfer pięknej kruszynki
18 września - Gizas wizyta kontrolna
18 września - agnella - wizyta kontrolna
19 Wrzesień - karusia28 kolejne podglądanko
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 wrzesnień - Kwiatuszekq20- pierwsze podglądanko
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek
21 wrzesnia -genna -wysoka betka
22 września- Karusia28-3 już podgladanko
23 września- malailoncia- wysoka betka
24 września - agnella - kolejna wizyta w Gamecie + anestezjolog
24 wrzesnia - goniab83 anestezjolog Gameta i spotkanie z angella ;P
24 września - Karusia28- punkcja :)

30 wrzesień - Smerfeta - wizyta kontrolna + rozpiska leków (Gameta Gdynia)

PAŹDZIERNIK

2 pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

Sie już doczekać nie mogę :)

Kobietki co tu się wyprawia!!!!!:-D:-):-D, normalnie wysyp wrześniowo/październikowych ciąż!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za testujące!!! podglądające!!! punkcjujące:)!!! i transferujące w najbliższym czasie!!!!! ZA WYSOKA BETĘ!!!

Jak ja Wam zazdroszczę tego etapu na ktorym już jesteście.....też już bym chciała....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry