reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik - mój był ze mną na transferze. W sumie to chyba nie chciałabym być tam sama. Oczywiście nie mógł stać z drugiej strony - tzn. tam gdzie lekarz, także stał obok mnie i trzymał mnie za rękę. A, że invicta daje seksowne spódniczki, to i tak za dużo nie widział, poza tym co miałby zobaczyć więcej czego już nie widział:-D. Wydaje mi się, że jest przyjemniej jak nie jesteś sama

AniaM super :D widzę ,ze wszystko na dobrej drodze :)

Anula fajnie ,ze M mógł byc z Tobą :) musze zapytać czy mojemu tez pozwolą byc ze mną ,bo nie ukrywam ,ze bardzo bym chciała ;)

Linka, Kasik, w invimedzie zawsze podają w 2 dobie, nie ma innej opcji no chyba ze punkcja w piątek to podają w 3 w poniedziałek, nie ma wyboru, ja miałam akurat 3 dniowe, ja przy pierwszym podejściu nie wiedziałam czego sie spodziewać , teraz w gamecie zapytam sie czy M moze byc przy transferze, no chyba ze któraś juz zna na to odpowiedz ?? No i czy dają zdjecia zarodka?

genna mam tak napisane na rozpisce zabiegowej że:
"Obecność partnera w czasie zabiegu wymaga wcześniejszego uzgodnienia z personelem naszego ośrodka."

AniaM ależ Ty tajemnicza jesteś ;-) Zdradź nam trochę więcej niż "jest dobrze". W invikcie też jest taki zapis dlatego zapytałam dzisiaj w rejestracji i pani mi powiedziała, że wystarczy jak będę już szła na transfer powiedzieć o tym położnej.

Anulla ja też będę chciała, żeby mój M był ze mną, chociaż nie wiem czy on będzie chciał :zawstydzona/y: Tak to sobie właśnie wyobrażam, że stoi przy głowie jak w serialu dokumentalnym o in vitro. Zobaczy na monitorku gdzie zostały wprowadzone nasze dzieci, super sprawa :tak::tak::tak:

ilka_a
cieszę się, że mogłam pomóc i Cię uspokoiłam :-)

Smerfeta zapierdzialaj, zapierdzielaj bo jutro Cię nie będzie :blink: Ja też dzisiaj robię wszystko, żeby w razie czego do piątku wytrzymali beze mnie, mam spotkania nawet przed 20-tą ;-) Nie wiem jak zareaguję na relanium więc mogą się ze mną nie dogadać przez 4 dni :-D A na 18-tą idę do kościoła bo jest akurat msza za dar macierzyństwa i ojcostwa odprawiana przez biskupa. Ksiądz zapowiadając mszę powiedział, że będziemy się modlić za wszystkie racjonalne metody wspomagania poczęcia, cokolwiek miał na myśli :zawstydzona/y:

Dziewczyny, w Invimedzie, niestety nie daja zdjęcia, ani nic nie pokazują, chyba że coś się zmieniło w ciągu dwóch lat, nawet za bardzo nie informowali co z zarodkami, embriolodzy trochę chodzili z nosem na kwintę

kasik36

`pobranych 9
`prawidłowo rozwinięte komórki to 6
`zapłodnionych 6
no i zapłodniło się 6
icon_mrgreen.gif

pani powiedziała, że to jest 1doba i jak narazie się dobrze rozwijaja
icon_biggrin.gif

reklama
AniaM to nie jest dobrze a jest baaaaaaaaaaaaardzo dobrze :-) Komórki jakby wiedziały, że 6 można tylko zapłodnić w rządówce i same wyeliminowy 3 słabsze ;-) Zapowiada się liczna rodzinka :tak::tak::tak: Trzymam kciuki za ładniutki podział i rozwój :tak::-)

Do góry