reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas czyli Twoja rezerwa mniej więcej stoi w miejscu bo poprzednie badania były wykonywane testem starej generacji i wszystkie dziewczyny drugie wyniki miały wyższe a ja nie. Wyobraź sobie jak spada moja rezerwa skoro w lutym 2013 r było 0,96 testem starej generacji a we wrześniu 2013 (7 miesięcy później) już tylko 0,79 i to nowej generacji :szok: A teoretycznie powinien być wyższy. Przypuszczam, że teraz mam już poniżej 0,5 więc czas niestety działa na moją niekorzyść :-( A Twoją sytuację doskonale pamiętam i cały czas mocno Ci kibicuję. Też myślę o jakiś wczasach dla odstresowania się. M w końcu dzisiaj złożył wniosek o paszport i wyślę go od razu do urzędu miasta po wymianę dowodu bo przecież po tej nieszczęsnej Majorce we wrześniu jeszcze tego nie zrobił. Może w koncu uda nam się razem jechać a nie tak jak ostatnio ;-) A Wy pamiętam do Chorwacji się wybieracie, jeszcze tam nie byliśmy więc czekamy na relację po powrocie :-)

reklama
Kasik, ja mam podobną sytuację co Ty - amh niskie 0,7. Ale jak jechałam na konsultacje do prof, to się okazało, że muszę przejść jeszcze jedną operację, ale musiało to być załatwiane w tempie ekspresowym, bo powiedział, że po tej operacji moje amh drastycznie się obniży i nie dostanę się do rządowego programu. Także podejrzewam, że moje amh może wynosi 0,4. Nie wiem, bo nie sprawdzałam poziomu i chyba wolę nie wiedzieć.

KasiaMakaronik powtarzasz jutro betę? Ja ciągle mam nadzieję, że poprzedni wynik to był jakiś głupi błąd, życzę Ci tego z całego serca :tak::tak::tak:

Anulla
ale Ty jesteś dużo młodsza ode mnie więc nawet jak masz 0,4 to może się ten wynik utrzyma kilka lat a u mnie z racji wieku niestety leceeeeeeeeeeci w dół z dnia na dzień :-(

Kasik to racja, tylko ja nie będę próbować w nieskończoność i pewnie jak osiągnę wiek 30 lat, to się skończą moje próby. Teraz podejdę i jak crio się nie uda, to może 2 próba ze stymulacją i prawdopodobnie koniec. A jeszcze nic nie wiadomo, jeśli wybuchnie wojna, to wolę nie być w ciąży ani z małym dzieckiem... KasiaMakaronik - trzymam kciuki za jutrzejszą betę, oby lekarka się pomyliła:)

Boziu jaka wojna?
Ja nie chce :’(
A Ja myślę że wykorzystałbym program i wszystkie trzy razy.
Wiem łatwo mi mówić bo jestem w trakcie pierwszego i nie wiem czy wytrzymam psychicznie ale chęć posiadania dzidzi jest chyba silniejsza.
Także 3mam kciuki i do boju!

Jestem już po wizycie.
Mam 7-8 małych pecholi, na obu jajkach,tzn 7-8 razem, a estradiol jakoś 187
Zwiększamy dawkę puregonu ze 150j na 225j
w czwartek i piątek dodatkowo cetrotide i wizyta w piątek
ciekawe jak się to rozwinie

reklama
Infinity wrzucam Ci cennik UCK w Gdańsku
https://www.uck.gda.pl/images/cennik2013/LMK.pdf
na pewno będą jedni z tańszych.
Ja doskonale Cię rozumiem i mam takie same myśli jak Ty, ale uwierz mi, że tak jak my tu wszystkie, niczego innego na świecie nie pragnę jak maleństwa, mimo to wiem, że w życiu może być jeszcze gorzej.
Głowa do góry i walcz.
Ostatnio namówiła, mnie koleżanka bym poszła na msze o uzdrowienie, poszłam. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam i nie wiem co mam w ogóle na ten temat sądzić. Msza trwała 3 godziny :szok: i każdy miał się modlic z czego chce wyzdrowieć, potem ksiądz wymawial na głos co usłyszał i kogo Jezus uzdrawia, po czym zgłaszały się różne osoby i mówiły, ze to o nich chodzi, itp.
w każdym razie ksiądz powiedział, że jest tutaj kobieta miedzy 30-40 lat i cierpi na bezpłodność i że Jezus jej wysłuchał, az mi ciary przeszły i oczywiście pytanie, czy byłam tam tylko ja z takim przypadkiem.
Dziwne to wszystko było. opowiadam wam po skrócie, bo oczywiście totrzeba było tam być i zobaczyć.

Wiecie co dziewczyny, ja to już po wczorajszym boję się tu wchodzić i czytać. No nie może tak być, że ostatnio się nikomu nie udaję!!!

Do góry