Kasik z tej dziewczyny mężem w poczekalni czekał mój i mieli mieć na pewno transfer w środę widocznie poszło coś nie tak.
Szukałam cen badań, tak ogólnie w internecie, tych które muszę zrobić w dwóch tysiącach może się nawet zamknę.
Szukałam cen badań, tak ogólnie w internecie, tych które muszę zrobić w dwóch tysiącach może się nawet zamknę.
Możesz zrobić badania na nfz w Invikcie. Trochę się czeka ale i tak będziesz musiała odczekać do kolejnej stymulacji więc spokojnie zdążysz.Zadzwoń jutro do Invicty i zarejestruj się do genetyka na nfz, powiedz, że masz skierowanie od rodzinnego. Pewnie najbliższy termin będzie za jakiś miesiąc więc w tym czasie idź do rodzinnego po skierowanie. Wystarczy, że powiesz, że jesteś po 2 nieudanych ivf, na pewno wypisze bez problemu. Acha jak w Invikcie podadzą Ci datę wizyty spróbuj od razu zarejestrować się na badanie na kariotypy, może uda się tego samego dnia, zaraz po wyjciu od genetyka ze skierowaniem na nie. A jak nie to zarejestruj się od razu na badanie na najbliższy termin po dacie wizyty..
Nie wiadomo co tu robić...
.