reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik bosheee jak mi przykro,mam nadzieję że przypuszczenia lekarki się nie sprawdzą i okaże się że niezłego leniuszka masz w brzuszku :sorry2:. kochana nie załamuj się jeszcze, zrób może betę za 2 dni jeszcze i bedzie wiadomo czy prawidłowo przyrasta czy jednak nie. Trzymam ciągle kciuki by było dobrze.
ilka_a tulę mocno, wiem co czujesz :-(, ale najważniejsze że masz plan i sily na kolejna walkę, oby juz ostatnia.

Kasik36 tak jak mówiłam,nie wiem na jakiej zasadzie ona współpracuje z invicta ,ale jak byłam na wizycie u niej i wspomniałam o Invikcie to powiedziała ,ze właśnie przed chwila sie z nią kontaktowali,ale w sprawie jakiej to nie wiem powiedziała tylko ze ma dobry kontakt z ta klinika ,ale na wcześniejszych wizytach jeszcze rok temu wspominała mi tylko o invimedzie .A jak jej powiedziałam ze zdecydowaliśmy sie na invitro to na wszystkie badania poprzedzające invitro ona mnie kierowała ...

dodzwoniłam się dziewczyny do kliniki w końcu. leki mam brać bez zmian ,tak mam w karcie i umówiłam się na 10 ale dopiero jak wytłumaczyłam jaka jest sytuacja bo nie mieli miejsc
M się martwi już myśli żeby może usg zrobić w piątek prywatnie bo nie ma na co czekać

Hejka!
KasiaMakaronik nie smutaj jeszcze, grunt to zrobić dokładne usg i kontrolować bete. Czy dobrze zrozumiałam, że miałaś już kiedyś ciążę pozamaciczną? :nerd:
Ilka bardzo współczuje... pewnie czujemy się podobnie :-( Teraz pozostaje Ci wierzyć w maluchy, a masz ich jeszcze 3!!!! więc i tak jest szansa na dużą rodzinkę :tak: W Gamecie postępują inaczej przy crio, każą odczekać 2 cykle... więc ja czekam... a w sobotę mamy imprezę więc się spiję :-p

KasiaMakaronik bierz leki dalej i sprawdzaj betę co 2 dni zobaczysz jak rzyrasta. Ja pęcherzyk zobaczyłm w 19dpt wiec policz sobie myślę ze 10.03 to dobry termin.

tak Smerfeta aż 2 razy moja pierwsza ciąża to poronienie samoistne ,2 to pozamaciczna 3,5 miechy, 3 ciąża też pozamaciczna 2 miechy
Madzia 76 ale też Tobie tak słabo hcg rosło,ja miałam blacyste podaną ty też
dopiero zobaczyłam że masz ładną bete

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik wyobrażam sobie, że nie możesz się doczekać ale oni w tygodniu oddzwaniają po godz 19-tej. Do którejś dziewczyny lekarz dzwonił nawet po 21 :szok: Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość ale łatwo się mówi jak ja sama już siedzę jak na szpilkach :-) Kciukasy zaciśnięte :tak::tak::tak:

To do mnie:-D Tak, dr. S. dzwonił po 21.00. Przy 2 weryfikacji pani dr. dzwoniła po 20.00. Także to różnie bywa z telefonami

reklama
KasiaMakaronik nie mnie beta rosła tak jak mam w stopce ale Twoja tez nadal rośnie więc nie możesz odstawić leków bo jej wtedy nie utrzymasz, dopuki rośnie to jest szansa że wszystko jest dobrze więc nie poddawaj się i trzymam kciuki oby maluszek był tam gdzie być powinien. Miałam kiedyś ciążę pozamaciczną ale beta wtedy przyrastała mi normalnie jak by to była normalna ciża.

Do góry