reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agusiapela, przepraszam Cię, do mojego postu wkradł się błąd i wcięło słówko "nie".
Już poprawiam: złe komórki, to na pewno nie.
Mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie ;-) Bo wszystko u Ciebie gra :-D

reklama
Wow dziewczynki ale ostro działacie, aż nie mogłam Was nadrobić w czytaniu :-)

Niedługo będzie trzeba zrobić listę, żeby się nie pogubić ;-):-D

Agusiapela gratuluję "5" i trzymam kciuki za sex na szkiełku :tak:

Gizas Ty też masz "5", to chyba jakaś magiczna liczba, na pewno szczęśliwa :tak::-)

Anuszka ja bym na Twoim miejscu zarejestrowała się do programu i umówiła na wizytę kwalifikacyjną za jakieś 2-3 miesiące a w między czasie spróbowała IUI. Jeżeli nigdy nie podchodziłaś to nie wiesz czy to przypadkiem właśnie dla Was nie jest najlepsze rozwiązanie. A jak masz szansę na nfz to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać. Ja już przed piątą IUI zarejestrowałam się do programu, żeby mi limit nie przepadł na ten rok.

Kasik ty tu od list jesteś:)
zrobie listę na pierwszej stronie
nick/data rozpoczęcia stymulacji/data punkcji(ilość pobranych komorek i zaplodnionych komorek)/ data transferu
czy tak moze byc czy cos jeszcze albo mniej czegoś?

Lawendowy dobry pomysł, sprwdzcie pierwsza stronę:)agusiapela n
Nie pamietam gdzie podchodzisz:/ provita?
gizas blue gyncentrum?
Dziewczynki przypominające sie na bierząco, jak juz będziecie wiedziały kiedy punkcja, np i gdzie podchodzicie bo skleroza nie boli:)

Ostatnia edycja:
reklama
babeczki
byłam w przychodni po dokumentację
i wiecie co!!! takie słowa jak "stara sie o dziecko" mam wpisane już w 2010 roku!!!
jupi!!!!!!!!!!!!!!!
myślicie ze to wystarczy do kwalifikacji idiopatycznej?

kasik
ja pierwsze słysze o IuI na NFZ...
to tak może być? jak moge się dowiedzieć gdzie co i jak???

Do góry