reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik, też przepłaciłaś. Choragon ma tańszy odpowiednik - pregnyl, który kosztuje 8 zł.
Kliniki muszą na czymś zarabiać. A biorąc leki w hurtowych ilościach, ceny też mają jak dla hurtowników.

Dziewczyny wyszłam tylko na chwilke z koleżankami spotkać sie na sushi a wy tyle naskrobalyscie:szok:
lawendowy no to sie widzimy jutro:) kurcze przerażają mnie te leki, lawendowy pomóż!!!! Ja jestem w stanie jechać do wawy po leki(samochód służbowy więc paliwo gratis) ale jak piszecie ze trzeba dokupowac co chwilke to trochę mnie to martwi ze sie nie opłaca, no nic zobaczę co jutro powie mi doktorek:) dobranoc dziewuszki, raniutko pobudka i kierunek Gdynia:)

Genna, Ty już pewnie w drodze. Ale może z komórki przeczytasz moją odpowiedź.
Poproś dzisiaj dr, żeby wyliczył, ile będziesz potrzebowała jednostek. Chociaż tak mniej więcej.
I wtedy żaden problem. Nieopłacalne są leki w małych dawkach. Jak już kupować, to duże opakowania. I tak je się zużyje, i tak. Więc nie widzę sensu przepłacać.
No chyba, że zapłacisz ryczałtem w naszej klinice. Oni tam nie naciągają. Menopur mają w dużych jednostkach.

Miłego dnia dla wszystkich :-D

Witam was z rana :-)
GIZAS-kochana co tam u ciebie jak stymulka?Byłaś już na podglądaniu?Jak jajca?Bolą cię jajniki?:-)
LAWENDOWY-A jak u ciebie odczuwasz stymulkę?
Mnie przedwczoraj bolały jajniki a od tamtej pory cisza.Teraz oczywiście zamartwiam się tym,że jak nie bolą to przestały rosnąć :-(

Agusiapela, u mnie na razie cisza. Czasem coś mnie zakłuje i na tym koniec.
Poprzednim razem, tez tak było. Dopiero pod sam koniec stymulacji bolało, brzuch się zrobił wielki no i zaliczyłam hiperkę. Ale ja już więcej tego nie biorę. Dziękuję, postoję. Nie życzę hiperki nawet największemu wrogowi.
Nie martw się, bo na pewno wszystko ładnie rośnie.
Powodzenia na wizycie :-D

Agusiapela, u mnie na razie cisza. Czasem coś mnie zakłuje i na tym koniec.
Poprzednim razem, tez tak było. Dopiero pod sam koniec stymulacji bolało, brzuch się zrobił wielki no i zaliczyłam hiperkę. Ale ja już więcej tego nie biorę. Dziękuję, postoję. Nie życzę hiperki nawet największemu wrogowi.
Nie martw się, bo na pewno wszystko ładnie rośnie.
Powodzenia na wizycie :-D

Ja mam jutro wizytę a ty kochana dzisiaj tak?

Właśnie wyjeżdżam z Gdyni a Genna i Lawendowy zaraz tam będziecie :-) Trzymam kciuki za wizyty

Agusia u mnie w klinice też taniej moge kupować leki ale na razie nie mogę porównać bo póki co kupowałam jedynie Gonal 300j i ovitrelle -ten za 70 zl

19 sierpnia będzie dla mnie wielkim dniem :-) mam zrobić bete hcg i mam wizytę konsultacyjną gdzie lekarz wpisze nas do programu :-) Czyli w razie niepowodzenia będzie niezły pocieszacz :-D A wizyta będzie bezpłatna

reklama
Do góry