reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kwiatuszekq20 może żeczywiście chcieć sprawdzić jeszcze ciebie ja tez długo myślałam, że jestem całkowicie zdrowa ponieważ tak mi wmawiała poprzednia lekarka opierała swoją opinie na tym, że w usg wszystko było super miesiączki jak w zegarku i owulacja też za każdym razem a po stymulacji z obu jajników naraz ale jednak zmieniłam lekarkę zrobiliśmy laparo no okazało się ze w środku jest bałagan czyli endometrioza 2 stopnia no i w połączeniu ze słabszym nasieniem jest tak jak jest. A jak do tej pory wyglądało wasze leczenie?

reklama
Wow dziewczyny ale mamy jutro kumulację, kciuki mam tylko dwa ale postaram się trzymać za Was wszystkie - Smerfeta, Gizas, Blueskye, Genna. Oczywiście za Lawendowy poprzebieram nogami bo natańczyłam się wczoraj i nóżki troszkę bolą ;-):-D

Ostatnia edycja:
Kochane ja tak szybko,dzisiaj ostatnia tabletka anty wzięta jupijajej ........... niedawno wrocilismy z działki od teściów , więc troszkę was nadrobilam juz, agusiapela niech tWoj bąbelek ładnie sie wgryza, a niestety złe samopoczucie słyszałam ze to normalne , no nie u wszystkich ale ciebie to dopadlo, tyle chemii w sobie masz ze organizm sie buntuje, Kasik a ty znowu balowalas?:szok:, szalej szalej dziewczynko,juz niedługo:)
gizas , lawendowy za was kciuki i tańce boogie i czary odprawiam:) blue za twoje najmocniej trzymam, zeby były prawidłowe i zdrowiutkie:)
ja lecę spakulkać jutro rano podróż to 3miasta i biopsje endo:) zachacze tez o wystawę human body:)

Dziewczyny zaraz wyjeżdzam:sorry:nie pospałam z wrażeń w nocy:sorry:
Jeszcze od wczoraj mam kocioł w głowie czy dopłacac do imsi 800 zł, bo mój M ma morfologię 2 % a dowiedziałam się że np w katowickiej provicie imsi traktuja jako rządówkę:eek:
Nie wiem co zrobić:crazy:
W maju miałam mieć imsi, bo dr M powiedział że to najskuteczniejsza metoda. Do wczoraj byłam przekonanan że wezmę ale nie wiedziałam że może być bez dopłaty ale nie wiem czy w mojej klinice w której jet mega bałagan:eek:
Trzymajcie kciuki
Lawendowy uśniemy razem, za pęchole tańce połamańce

Witam was kochane :-)
GIZAS,LAWENDOWY-myślami jestem z wami :tak:

Ja w nocy miałam rewolucję gdyż wymiotowałam jak dzika kotka.Budziłam się co godź i do kibelka.Zadzwonię dziś do kliniki i porozmawiam z panią co jest grane bo się wykończę jak tak dalej będzie:-(

u nas emek przeszedł leczenie tamoxifenem ,undestorem , pozniej bral mega dawke l-karnityny niestety nic nie pomoglo, teraz badalismy kariotypy i czekamy na wyniki
my robilismy hiv hcv , chlamydia , vdrl, ale zóltaczki nie mielismy
ja sobie dodatkowo zbadałam toxoplazmoze bo mam duzy kontakt z zwierzakami, zrobilism tez sobie grupy krwi w razie czego
tak sie denerwuje przed sroda ale dam c znac jak poszlo ciekawe ile skasuje

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Jestem ciekawa czy jest tu ktoś jeszcze z kliniki Gameta w Kielcach? Jestem po pierwszym podejściu, niestety klapa. Czekam na @ i walczę dalej!

reklama
U mnie ok. Niespodzianka:szok::-)pobrano mi 6 pęcherzyków:szok::-) nie wiem gdzie się te 2 ukryły:szok::-)W piątek miałam 3 dominujące 19, 17, 16 i jeden sporo mniejszy a te dwa to chyba z księżyca. Teraz czekam z niecierpliwością na telefon od embiologa, ma dzwonić jutro. Zostało icsi-embriolog powiedziała że mają super sprzęt i jeśli M ma tyle plemników (10-15 mln) to będzie z czego wybrać.
Pierwsza ciąża z rządówki jest własnie z mojej kliniki :-)

Czuję się ok, dostałam 3x4 luteiny dopochwowo i fraxiparyne 0,3 od jutra, a od dziś biore przez 5 dni Zamur-antybiotyk. Dodatkowo kwas foliowy. Ja i tak biorę więcej suplementów i encorton do dnia bety.

Lawendowy a co u Ciebie? ile pobrano, jak sie czujesz?
Smerfeta a Ty masz dziś betę prawda?
Genna Ty natomiast scratching, jak poszło?
Agusia może to na podłożu stresu?:eek: sprawdź działania niepożądane leków i skontaktuj sie z lekarzem. Pij dużo wody bo nie możesz się odwodnić.

Ze mną na punkcji była dziewczyna 30 lat, a AMH 0,2, miała tylko jeden pęcherzyk, tak bardzo się bała ale myślę że ją spotkam w środę na transferze, doradziłam jej żeby zbadała jeszcze w innym labo AMH, bo może wyjść powyżej 0,5 i uda się jej z rządówką

Do góry