reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
U mnie kochane już lepiej postanowiłam odłożyć leki tak jak powiedziała mi to pani przez tel.i mam brać tylko luteinę,encorton i witaminki.Brzuszek mnie tylko boli ale to normalne(mam nadzieję,że dzidzia szykuje domek na 9-miesięcy :-))Słabo się czuję ale to przez to nocne wymiotowanie do jutra przejdzie :-(

Agusia a jakie leki odstawiłaś? bo już zapomniałam twoją rozpiskę:sorry:
Smerfeta przykro mi z powodu bety, natomisat trzymam kciuki żebyś mogła szybko przystąpić do ivf i była w ciąży

Dziewczyny myślicie że to rozsądne jakbym w czwartek poleciała do Niemiec? Jeszcze nie wiem czy autem ze znajomymi bo mają firmowe, czy sami z M samolotem. Mamy w Achen przyjaciół, a dokładniej przyjaciel mojego M, ma teraz urlop. Pojechalibyśmy na 3dni, może bym nie fiksowała tak, bo ja wiem jak się dłuży czas do bety:sorry: planujemy zwiedzić amsterdam i bruksele.
Zastanawiam się czy to dobre dla mnie, bo bycie w ciąży to priorytet i dbanie o kruszynkę.
Mam ten weekend do wyboru lub przyszły, a jeśli to zbyt ryzykowne to M poleci sam. Muszę zapytać dr o jego zdanie,czy jest jakies zagrożenie:sorry:

Ja juz odpoczywam na płazy;) ecratching nawet nie bolal, tylko przez chwilunie:) porozmawialam z panią z recepcji jak to z ta wizytamwalifikacyjna czy jest juz bezpłatna , no i jest wiec dostałam zwrot za wizytke:) co do leków, w piątek 2 amp fostimonu i menopur 75j , sobota niedzila menopur 75 j a w poniedziałek wizyta:) gizas ale niespodzianka 6 jajcorkow :) teraz laendowy?!? Niestety nie spotkałam jej w poczekalni a i tak czekałem godzinie bo była Obsuwa, zaraz ruszam na wygasa human body:) zajrze wieczorkiem:)

Martaczi nie podchodzę jeszcze do ivf, wizytę mam dopiero 9 października bo dopiero wówczas minie mi 12 miesięcy udokumentowanego leczenia. Do programu już się zarejestrowałam. W Invikcie podchodziłam 5 razy do IUI i zawsze u tego samego gina, za którym zresztą w ogóle do Invicty trafiłam. Pewna nie jestem ale myślę, że lekarza można sobie wybrać ale jeżeli nie pracuje codziennie to jest możliwość wizyt u innego.

reklama
Genna jak plaża? ;-) w razie co, wystawa human body przedłużona została do października więc masz jeszcze czas ;-)
Gizas, może lepiej zapytaj gina co on myśli o wyjeździe bo ja również nie wiedziałabym co robić

Blue, Lawendowy jak u Was? Mam nadzieję, że wszystko poszło wzorowo

Ja już przełknęłam porażkę i skupiłam się nad dalszym działaniem. Brakuje mi świeżego FSH więc jak przyjdzie @ to zrobię + złożyłam wniosek do Lux med o wydanie kopii dokumentacji medycznej... i w ten sposób skompletuje już całość papierów, ale na szczęście już jestem w kolejce :tak: w Gamecie pozostało aż 5 miejsc :baffled:

Dziś miałam już wizytę bezpłatną ale szczerze to nie wiem jaka to była - czy ta rejestrująca, czy kwalifikująca, ale chyba ta pierwsza bo przecież nie mam jeszcze wszystkich papierów. Podpisaliśmy całą stertę papierów, a w przyczynę lekarz wpisał: niepłodność wtórna, problem w stymulacji, stan po ciąży jajowodowej - usunięcie prawego jajowodu. I jednak będę miała długi protokół, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to punkcję będę miała około 7 listopada. Jejku, jakie to wszystko staje się realne ;-)

Do góry