reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki nadrobie was wieczorkiem bo teraz wracam juz z kliniki, a weekend mialam tak szalony i meczacy ze dzisiaj jestem jeszcze bardziej zmeczona niz wczoraj e to napisze pozniej bo teraz jestem w pociagu do domq, kurcze ponad 3 h jazdy pociągiem w jedna stronę a wizyta 20 min :( no ale efekty mam nadzieje wynagrodzą mi to. Co do wizyty ..... Jak sie okazało baba która wydawała mi leki ostatnio pomyliła sie i dała mi ich za mało, ale doktor tez zle napisal a baba wel piguła nie zrozumiala mimo iz patrzyla na moją rozpiske, co i  ile mam brac,  pierwszego dnia ok ale resztę dni czyli dwa kolejne brałam 1/3 tego co powinnam!!! Ale doktor uspokoił ze i tak jest barzo dobrze jak na taką małą ilośc leków, czyli prawy jajnik 6-7 pecherzykow(nawiekszy 10mm) a lewy leniwy nawet ma 2 :) amon spał sobie smacznie chyba ze 2 lata:) spruboje was doczytac jadąc pociągiem, kolejna wizyta w środę i wtedy juz zostaje w 3miescie do kolejnej wizyty czyli w piatek

reklama
Agusiapela, @przychodzi zazwyczaj 3,4 po zrobieniu bety i odstawieniu leków.
Ale jeśli nie masz żywej krwi, to znaczy, że wszystko jest ok i nie masz co się smucić. Koniecznie jutro biegnij na betkę.
Będzie dobrze :-)

Genna, to dobrze, że pomimo małych dawek jest odpowiedź na stymulację :-)
Ale taki błąd jest niedopuszczalny. Pamiętam, jak mówiłaś, że pobierając leki, piguła wywracała oczami i nie była zbyt pocieszona, że musi znowu tłumaczyć następnej osobie, co i jak się kłuć. Ale do jasnej Anielki, to jest jej praca i za to jej płacą. A jak sobie nie radzi, to niech chodzi kury szczać prowadzać.
Mnie czasami tez złość na nich brała, ale jak wchodziłam na wizytę do dr, to razem sobie ponarzekaliśmy i od razu robiło mi się lepiej ;-)

:-D:-D:-D A za środę, to ja już zaciskam kciukasy z całych sił. Zresztą, to tylko formalność :-D:-D:-D

Kochane tak się zastanawiam tym brązowym śluzem,że może to być niedobór progesteronu i jeżeli tak jest to nie wiem czy zwiększyć dawkę luteiny?Brzuchol i krzyże dalej mi dokuczają.Kurczę martwię się bardzo.Mogłam zrobić dziś tą betę bym już coś wiedziała ale chciałam zrobić już w 10dpt żeby być pewną.

Doczytalam was, za dużo to nie naskrobalyscie:no:
agusiapela czy ty jesteś poważna? Sikaniec?
Ejjj w dupsko dostaniesz!!!
beta tylko prawdę ci powie a nie wróżka sikaniec:)
Gizas no i dobrze ze masz czas wypełniony, tylko sie nie pprzemeczaJ
witam bydgoszczanke na forum:)

reklama
Do góry