reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

WRZESIEŃ

wrzesień - Genna piękna betka
wrzesnień - Kwiatek oczekiwanie
na @ przed stymulacją
16 wrzesień - darka85 podglądanko jajeczek
13 wrzesień -@mika biopsja-pobranie jajeczek
13 wrzesnia - magdalenka85
zakwalifikowana
18 września -@mika in vitro
18 września - Gizas wizyta kontrolna
20 września - darka85 - udane jajkobranie

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

reklama
muszę się pochwalić bo wybuchnę z radości! i trzymam kciuki za pary, które czekają na decyzję!

hihihi też tak mam, ja to dodatkowo taki oszołom jestem,że jak mój cudny doktorek powie mi, że coś się udało,że jestem już o krok bliżej do spełnienia największego naszego marzenia wariuję .... wybieram imiona, kolor pokoju , ubranka .... mój M. krzyczy na mnie bo gdy robiliśmy IUI i sie nie udawało - to roczarowanie było jeszcze większe...Ale cóż ja tak mam. Nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak.

Kwiatuszek nie wiem czy to pytanie do mnie- ale jak by co to odpowiadam, za mną już 13 dni na gonapeptylu plus w tym 7 dni stymulacji fostimonem. Nie wiem dokładnie ile za leki, bo w InviMedzie jest tak, że leki nie kupujesz w aptece tylko u nich i w pierwszym dniu stymulacji wpłacasz 4tys i na koniec procedury podliczają leki i jak coś to zwracają kasę lub trzeba dopłacić, ja już do tej pory zużyłam 21 amp Fostimonu i czeka jeszcze 12 amp plus 14 gonapeptylu i czeka jeszcze cztery. Kiedyś już byłam stymulowana Fostimonem i ampułka kosztowała ok 90 zł więc ok 2970 za Fostimon plus gonapeptyl liczę ok 750 zł więc już jest nieźle.....
Karusia na pewno będzie dużo ładnych i dorodnych pęcholi

aaaaaaa widze,że mamy taki sam szał:-) cieszę się, że są tutaj same ,,pozytywne wariatki'' i pomysleć, że jeszcze jakis czas temu nawet nie potrafiłam się usmiechnąc a teraz?tryskam energią i do kliniki jeżdże tak jakbym jeździla conajmniej po wygraną w toto-lotka! :-)

aaaaaaa widze,że mamy taki sam szał
biggrin.gif
cieszę się, że są tutaj same ,,pozytywne wariatki'' i pomysleć, że jeszcze jakis czas temu nawet nie potrafiłam się usmiechnąc a teraz?tryskam energią i do kliniki jeżdże tak jakbym jeździla conajmniej po wygraną w toto-lotka!
biggrin.gif

hihihi też tak mam, ja to dodatkowo taki oszołom jestem,że jak mój cudny doktorek powie mi, że coś się udało,że jestem już o krok bliżej do spełnienia największego naszego marzenia wariuję .... wybieram imiona, kolor pokoju , ubranka .... mój M. krzyczy na mnie bo gdy robiliśmy IUI i sie nie udawało - to roczarowanie było jeszcze większe...Ale cóż ja tak mam. Nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak.

Dopisuje się:

WRZESIEŃ

na @ przed stymulacją
zakwalifikowana
18 września - Gizas wizyta kontrolna
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

tak bym chciala, żeby wszystkie tu babeczki doszły do finału naszej długiej i ciężkiej drogi do upragnionego szczęścia :-)
iiiiiiii tak jak robiło się spotkania Naszej Klasy zrobimy wieeeeeelkie spotkanie ,,po latach'' mamusiek invitro :-):-D

Kwiatuszek masz tak samo na imię jak moja siostra to na pewno zapamiętam:tak:. Ja do Poznania mam 34 km i dojeżdżam codziennie pociągiem, ja sama pytałam czy mogę być o 7:20 bo wolę mieć chwilę zapasu bo z pociągami to różnie bywa. Też mi mówił, że będzie chciał mnie widzieć w poniedziałek to myślę , że na tą samą godzinę. W poniedziałek muszę się prof. zapytać czy da mi L4 od punkcji aż do zrobienia bety bo nie zamierzam ryzykować chodząc do pracy a ty?

reklama
Dopisuje się:

WRZESIEŃ

na @ przed stymulacją
zakwalifikowana
17 września - karusia28 podglądanko jajeczek