reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
@mika kciukasy za jutro :tak::-) A nasz doktorek przyjmuje w Invikcie codziennie oprócz czwartku, z tego co się dowiedziałam ostatnio ale tylko we wtorki i piątki do południa a w pozostałe dni po południu, tak więc w środę chyba od 15:30 lub 16. Rano przyjmuje w szpitalu w Elblągu :-)

Kwiatuszek a nie da się najpierw pół wycisnąć do innej strzykawki i sobie podać a na drugi dzień użyć reszty z pena? Nie robiłam tak nigdy ale chyba tak by się dało i jaka oszczędność ;-):-)

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek na chłopski (a raczej babski) rozum skoro miało Ci starczyć to co przepisał po pół a Ty przeliczyłaś po całym i by nie starczyło to raczej nie należy wyrzucać drugiej połowy. Chyba, że jako rasowa blondynka się mylę :confused:

Gonia, wczoraj zaczął się 7 tydzień, wg normalnej rachuby. A defakto jest to mój 27dpt, czyli niecałe 4 tygodnie.

Darka, następna wizytę mam w poniedziałek 23.09.
Oczywiście cały czas jestem na posterunku w pracy :tak:

reklama
Do góry