reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki a mam do was takie pytanie od dnia punkcji biorę estrofem dopochwowo 3x1, natomiast od wczoraj doszła mi jeszcze luteina również dopochwowo 3 razy dziennie po 4szt, za każdym razem kiedy ją aplikuję czuję że poprzednie jeszcze się nie rozpuściły tworzą pewnego rodzaju rozpuszczony, ale zwarty czop, obawiam się czy jest wszystko w porządku :-(, czy miałyście podobną sytuację, bo zastanawiam się czy wszystkie te potrzebne związki mimo tego uwalniają się i czy nie będzie problemu na transferze

reklama
dzięki czarna
mi właśnie lekarka coś w tym stylu napisała ale na zwykłym zaświadczeniu lekarskim odręcznie.mam nadzieję że tak może być. najlepiej będzie jak zadzwonie do lekarza. dał swój nr w razie czego.

ewson13, to podajemy sobie rączki, ja też w Gamecie Kielce u dr Ziółkowskiego.
mmm... jest też w naszej klinice.
natanka,
witaj w naszym gronie, przykro mi, że pierwsze podejście miało taki finał, ale grunt, że masz siłę do walki!!!

Cześć dziewczyny! jestem tu nowa, ale czytam Was od dłuższego czasu:) ja jestem już po pierwszej stymulacji, niestety nie miałam nawet transferu, bo z 6 komóreczek zapłodniła się tylko jedna, a ze ze względu na hiperstymulacje nie mogli podać mi jej w 3 dobie, no i niestety nie przetrwał zarodek do blastusia :( byłam załamana, teraz zbieram siły do następnej stymulacji...myślałam o zmianie kliniki, ale chyba spróbujemy jeszcze raz. Nie wiem w sumie jakie były przyczyny tak kiepskiej sytuacji..lekarz mówił coś, że będzie musiał podać inne leki przy drugiej stymulacji...zobaczymy czy to coś da. Najważniejsze, żeby się nie załamywać:) cały czas za wszystkie Was trzymam mocno kciuki, żeby się udało:)
Witaj natanka , a gdzie podchodzilas do procedury no i czym byłaś stymulowana? I jakie masz AMH bo jeżeli niskie to możesz mieć mało komórek :)

Dziewczynki a mam do was takie pytanie od dnia punkcji biorę estrofem dopochwowo 3x1, natomiast od wczoraj doszła mi jeszcze luteina również dopochwowo 3 razy dziennie po 4szt, za każdym razem kiedy ją aplikuję czuję że poprzednie jeszcze się nie rozpuściły tworzą pewnego rodzaju rozpuszczony, ale zwarty czop, obawiam się czy jest wszystko w porządku :-(, czy miałyście podobną sytuację, bo zastanawiam się czy wszystkie te potrzebne związki mimo tego uwalniają się i czy nie będzie problemu na transferze
Czarna niestety nie pomogę bo ja estrofem brałam normalnie doustnie:) a przed aplikacja każdej porcji lutińusa dowcipie podmywalam sie, na szczescie tam był taki aplikator i dość głęboko wchodziło, ale zawsze cos wyleciało:p

reklama
Do góry