reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam Was :D

ema51 a przypomnij mi jaki masz nr.?
bo ja mam 262 i tak się zastanawiam jak ona szybko się przesuwa ;)
i się nie bój bo to jest twoja najbardziej oczekiwana chwila :tak:

reklama
Hej

Nie chce Was i siebie martwić (te dziewczyny które są zakwalifikowane i czekają na swoja kolejkę) że podobno kasa się skończyła, dzisiaj w radiu o tym nawet coś mówili:(

Pod tabelka jest napisane że zostało wykorzystane 100% środków na ten rok. dlatego wszędzie o tym gadają. Od stycznia ruszają pewnie pełną parą.
Ja napewno załapie się już na nowy rok. Za późno się do tego zabrałam.
Ciekawa jestem czy spodziewali się aż takiego zainteresowania i tylu chętnych.

Aanuszka no podobno się nie spodziewali. Ja tez pewnie na ten rok się nie załapie, mam tylko nadzieję że dają pieniądze po nowym roku, a jak nie??? tyle dziewczyn straci nadzieję;(

nie no niemożliwe żeby program który miał trwać prawie 4 lata zakończył się po pół roku.
Będą środki. Przecież zapisują pacjentki na stymulki na przyszły rok. Muszą być :-D

reklama
dziewczyny trochę to dziwne....z tego wychodzi że wszystkie kliniki przez 5 miesięcy przyjęło tyle pacjentek co powinno przez 4 lata? to co oni liczyli że zrobia jeden transfer na tydz? ją teraz mam zacząć w listopadzie i jak mi powiedzą że nie mają na mnie kasy to się chyba wsciekne:

Do góry