kasik36
Fanka BB :)
Montana super wieści :-)
Karusia skąd masz takie info, że żadnej dziewczynie nie podrosły pęcherzyki, od doktorka?
Karusia skąd masz takie info, że żadnej dziewczynie nie podrosły pęcherzyki, od doktorka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Karusia.
Ja jestem dopiero co po stymulacji i transferze i też miałam Menopur i powiem Ci że cała stymulacja trwała 8 dni i pobrali mi 8 komórek, byszły 4 zarodki jedeł włozyli i do blastki zostały dwa i poszły na zimowisko a ja u tych samych doktorów co ty. A który to dzień stymulacji Twój be estradiol troszkę niski jak na punkcję.
Montana super wieści :-)
Dzwonił lekarz, dziś w 3 dobie mam 5
zarodków <jupi> :-),w środę mam transfer blastocysty. Mam być o 8:10 z pełnym pęcherzem, ale się cieszę.
U mnie też bez większych zmian. Piersi jakby pelniejsze i trochę bolą, ale tak mam już od punkcji jak biorę luteine i duphaston. Brzuch delikatnie jak na @, no i trochę bolą plecy. A od myślenia i zamartwiania glowa pęka :-( jutro bhcg i będzie wszystko jasne. Boże, jak ja bym chciała żeby się udało!!!
Przecież poprzednio miałaś 7 kumulusów (specjalnie spojrzałam na pierwszą stronę bo nie pamiętam, by któraś miała takie problemy). Jeśli faktycznie leki trafione to cholery można dostać, przecież to taka kasa!
Ale też niestety jesteśmy różne, mamy różne AMH i FSH, ogólny stan zdrowia... dlatego różnie się stymulujemy... no i może masz teraz inne leki do stymulacji? Ja miałam do ivf menopur, na którym słabo się stymulowałam, a do iui brałam Gonal, po którym przy tyci dawkach miałam super wyniki