reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dani mocno trzymam kciukasy za wysoka betke &&&&&&&;).

Nika tez myśle jak dziewczyny ,moze jest jeden maluszek i dlatego tak jest ,wiec nie przejmuj sie .

a ja będę miała takie ... akurat na pępek ... mam nadzieję że się nie odklei bo nie bede się kąpać ;-)

indeks.jpg

wiecie co ... mam 86 szt. lutki 50 mg ... na troche mi wystarczy :D
w ogóle jestem w szoku że az tyle jej znalazłam ... miałam najpierw brać, potem ginka kazała przestać brać a juz miałam wykupione, na szczęście z refundacją ...

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.
trzymam kciuki za wszystkie i mam pytanie
do czwartku mam antyki. pozniej 2dc zaczynamy z puregonem.
i teraz tak. mam sie umowic na usg piersi oraz na wizyte z anestezjologiem. za obydwa mam placic. to nie jest refundowane????

Dani kciuki za dzisiejsza druga weryfikację:-)
nika mojej kolezance (juz pisałam o niej na forum kto po invitro) też beta słabo przyrastała. Miałyśmy razem transfer w tym samym dniu i jej beta bardzo sałabo przyrastała, ale w sobote była u doktorka i zobaczyła śliczne małe serduszko:-), wiec trzeba być dobrej myśli, a ja trzymam kciuki.

Medalikara gratulacje z podjęcia poważnej, życiowej decyzji :tak::tak::tak: Powiem Ci, że my byliśmy ze sobą 18 lat jak postanowiliśmy się pobrać i mimo, że nie jesteśmy już młodzi to staż małżeński mamy krótki :-) A AMH masz super :tak:

Danii cała moc dzisiaj z Tobą, czekam na Twoją betę prawie jak na swoją :tak::-):tak: Kiedy będziesz miała wyniki?

Basia jeżeli jesteś już w programie to przynajmniej wizyta z anestezjologiem powinna być bezpłatna, ja nic nie płaciłam. Usg piersi nie miałam więc się nie wypowiadam, chyba Smerfeta miała to może ona Ci powie jak było u niej.

Hej!
Usg piersi robiłam prywatnie ale nie płaciłam za to bo mam to w pakiecie z pracy

Dani kciuki za bete

Medalikara będzie weselicho czy skromna impreza? ;-) a AMH faktycznie masz super

Dzwoniłam do labo i niestety zarodki nie osiągnęły jeszcze blastocysty. Czekamy na rozwój do jutra. Napiszcie mi tak szczerze czy mają jeszcze szanse przetrwać? Dziś jest 5 doba :-(

A co do leków przeciwzakrzepowych w różnych postaciach, to mają one pomóc w lepszym ukrwieniu macicy

Ostatnia edycja:
Smerfeta a jakiej klasy są?
Z tego co wyczytałam to mogą osiągać stadium blastocysty na 6 dobę. Jeden z moich tez nie był blsdtocysta, a mimo to podali.

reklama
Do góry