reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
genna haha :-D mogli by coś dla ciężarówek dawać a nie takie gadżety 'antyrodzinne' ;-) :-p
kasik to teraz kciuki aby wszystkie były piękne i się ładnie zapłodniły :tak:
medalikara gratuluję malucha :tak: to prawda że jak zaczyna przybierać ludzką postać to jakoś bardziej zaczyna się wierzyć ;-) A co do preparatów witaminowych to wg. mnie ściema - moja dr. ma tą samą opinię, dwie moje koleżanki nawet jej posłuchały i brały sam kwas foliowy -i co? obie urodziły dzieci ok. 4,5kg ;-) a ja biorę od blisko 2 lat preparat witaminowy z DHEA codziennie i ostatnio mi powiedziała że coś chude to moje dziecko i waży trochę poniżej średniej :sorry2: Czytałam że waga zależy w 80% od wagi rodziców, podobno najbardziej kobiety, reszta to nasze prowadzenie w ciąży i ew. choroby jak np. cukrzyca. Także nie dajmy się zwariować :tak:
DW kciuki za ostatni transfer :-)
Montana za wizytę &&& :tak:

Sprostowanie pobrali 7 kumulusow ale 1 jest inny i nie wiadomo czy jest w nim komorka. Najgorsze jest to, ze dopiero w poniedzialek sie dowiem czy cos sie zaplodnilo, twierdza, ze w soboty nie ma konsultacji z embriologiem a przeciez ostatnio tez mialam w sobote :( Sprobuje napisac sms'a do doktorka, moze on sie dowie mimo, ze ma jutro wolne.

Kasik kurczę to teraz musi się udać, łądny wynik 6 pęchęrzyków. To teraz kciukam za to by wszystkie ładnie sie zapłodniły.

A ja drogie ciocie juz po wizycie :-). Moja niunia ślicznie rośnie. Wg moich obliczen odejmując 2 tyg od punkcji wychodzi ze jestem w 8 tyg i 1 dniu ciąży, a moja niunia ma wymiary CRL 19,9mm i lekarka stwierdzila ze to odpowiada 9 tyg. I bądz tu mądry hehe. Ważne że wszystko jest dobrze. Serduszko pięknie pikało ;). Oprócz kwasu foliowego lekarka mówila bym nic nie brala, tzn jeszcze duphaston 2 x 1 i lutke dowcipnie 2x1 50 mg. Ale z suplementów mowila by nic nie brac. W niedzielę nad ranem tez wybieramy się z męzem nad morze :-D.
Dziewczyny życzę każdej takich widoczkow. Przesyłam fluidki ciążowe każdej z was.

reklama
Do góry