reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Oj dziewczyny t ja się chyba zgłoszę, bo mi bardzo zależy:-)Ale której nie zależy, co nie?

Ja jestem już po wizycie u dr Zygler. Pęchole rosną, nawet nie wiem ile ich mam, bo nie zapytałam, a jak dyktowała to skupiałam się na wielkości.Powiedziałą, że wszystko idzie ładnie i następne podglądanie w sobotę. Niestety jej znowu nie ma, bo pracuje co drugą sobotę i musiałam się zapisać do innego lekarza. Pielęgniarka zaproponowała ni samego Szefa Lewandowskiego. Śmiała się, że w Mikołaja, jak do samego Szefa trafię to musi się udać, bo przecież w tym dniu wszystkie marzenia się spełniają;-)
Nadal mam brać menopur, teraz 150 i ten drugi na c....
Powiedziała, że w poniedziałek będę miała punkcję, a potem jak wszystko będzie ok, to w piątek transfer:-) Kurcze nie mogę w to uwierzyć, że to tak wszystko szybko się dzieje.

Dziewczynki, czy przed punkcją powinnam coś szczególnego jeszcze robić?

Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień

Ewcia ananasa nalezy jesc od dnia punkcji przez 3-4 dni ale musi byc swiezy i tylko po 2-3 plastry dziennie. A olej lniany pijesz? Mozna go pic caly czas po 2 lyzki, najlepszy jest z Oleofarmu, tloczony na zimno.

GRUDZIEŃ:

04.12.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
04.12.2014 EwciaK podglądanko

05.12.2014 Tuśka wizyta pęcherzykowa
06.12.2014 EwciaK podglądanko
08.12.2014 Hania USG połówkowe
08.12.2014 EwciaK punkcja
12.12.2014 Kotuska USG połówkowe
12.12.2014 EwciaK transfer
15.12.2014 Hania wizyta
17.13.2014 Olusia podglądanko maluszków

reklama