Kotuska83 - ja tak czytam, że w tej 9 parze to jeszcze nie tak źle jest, szczególnie, że u mojego m. jest wszystko w porządku. Cen też się doszukałam, to od bidy 6000 zł lub 8000 zł jak chyba więcej chromosomów chce się przebadać. No nic, zobaczymy co genetyk powie. Może u nas akurat nie będzie to potrzebne.
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Dziewczyny! Właśnie wróciliśmy z GametyRozmowa kwalifikacyjna była szybka, usg, po przebraniu się doktor już wypisywał receptę na Menopur. Na dniach ma się pojawić @ i zaczynam od 2 dc
czyli w przyszłym tygodniu znowu jadę na USG. Czy to oznacza, że cały proces (jeżeli nie będzie komplikacji) odbędzie się w przeciągu tych 4 tygodni? Czy nie? Jak to jest? Najpierw pobieranie komórek, zapłodnienie i transfer w jednym cyklu?
no nieważne! liczy się to, że jesteśmy w programie i mogę w końcu spać spokojnie (bo jeszcze mogę)
Ola ja też miałam szybką kwalifikację
a powiedz mi płaciłaś za te wizytę bo ja tak, a podobno kwalifikacja jest darmowa??? no teraz to już po ptakach, ale jestem ciekawa czy każdego tak robią czy tylko mi tak wypadło??? kwalifikację robił Ci M.R. czy jakiś inny dr??? Hess ma rację idziesz krótkim protokołem tak jak ja
potem pewnie dojdzie Orgalutran, Ovitrelle na pękanie, a po punkcji Lutka i Dupek:-) powodzenia
Ilka też widzę cień, ale ten test co robiłaś to on ma 25uml(nie wiem czy tak się to pisze) czułości, więc jak wczesna ciąża to słaba kreska, a jakbyś zrobiła test o czułości 10uml, to pewnie byłaby ciemna
ja tak miałam przy Antku, dwa dni po terminie @ jeden test miał ledwo cień, a drugi robiony tego samego dnia wieczorem, ale bardziej czuły miał dwie ciemne krechy:-) ale wiadomo beta najpewniejsza;-)Hess już pisałam na innym wątku, poczekaj do wizyty u genetyka i tam go molestuj zdobytą wiedzą

a ja mam 17.02 wizytę w Gamecie w celu kontroli do crio
buziaki
OlaSzy
Fanka BB :)
Musiałam odespać te emocje 
Nie, nie dostałam tabletek antykoncepcyjnych - Menopur mam brać "jak na razie" 4 dni, ale piątego z rana wizyta kontrolna i pewnie kontynuacja, jak nie będzie przeciwwskazań.
KATE23 - płaciłam, a podobno nie miałam, bo tak mi wcześniej mówili, ale nie kłóciłam się, chciałam już wejść do gabinetu i dostać odpowiedź, informacje. W końcu czym jest te 150 zł w porównaniu chociażby do refundacji tego leku (który kosztuje 2400
). Pierwszą rozmowę mieliśmy z M.R. - rewelacja! Kompetentny, miły, ma ogromną wiedzę i poczcie humoru
Ale jednocześnie jest strasznie zabiegany, nieuchwytny i ciężko o kolejną (tak długą) wizytę u niego, dlatego teraz przyjął nas I.P. - również nie mogę powiedzieć złego słowa. Kazał mężowi rzucić palenie (co jest mi na rękę). To co? Jakby dobrze poszło, to możemy się spotkać w Gamecie
Oczywiście Rzgów, bo do Gdańska to trochę daleko z Poznania i niewygodna droga 
Ah dziewczyny! Teraz jestem taka spokojna, wyluzowana, wiem, że wszystko jest na dobrej drodze
Nie, nie dostałam tabletek antykoncepcyjnych - Menopur mam brać "jak na razie" 4 dni, ale piątego z rana wizyta kontrolna i pewnie kontynuacja, jak nie będzie przeciwwskazań.
KATE23 - płaciłam, a podobno nie miałam, bo tak mi wcześniej mówili, ale nie kłóciłam się, chciałam już wejść do gabinetu i dostać odpowiedź, informacje. W końcu czym jest te 150 zł w porównaniu chociażby do refundacji tego leku (który kosztuje 2400
). Pierwszą rozmowę mieliśmy z M.R. - rewelacja! Kompetentny, miły, ma ogromną wiedzę i poczcie humoru Ah dziewczyny! Teraz jestem taka spokojna, wyluzowana, wiem, że wszystko jest na dobrej drodze
Jutro wszystkie odpoczywamy 
Kalendarz
LUTY
12 - ilka_a - pierwsza wysoka beta
13 - Ewciak30 - wizyta u gina prowadzącego
14 - Madziula87 - wizyta przed crio
16 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
16 - DW87 - podglądanie kurnika
16 - Hess - kontrola torbieli
17 - Hess - wizyta u genetyka z wynikami badań
17 - KATE23 - wizyta przed crio
19 - enni - wizyta przed stymulacją
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją

Kalendarz
LUTY
No, no......tak odpoczywacie, aż żadna dziś postu nawet nie napisała, hehe.
Jutro trzymamy kciuki mocno zaciśnięte za piarwszą pozytywną betę ilka_a !!
Kalendarz
LUTY
Jutro trzymamy kciuki mocno zaciśnięte za piarwszą pozytywną betę ilka_a !!

Kalendarz
LUTY
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
ilka, po cichu gratuluję. Ja przy mojej blastce 8dpt miałam taki cień nadziei a betę miałam powyżej 90. Jutro beta będzie już dużo większa i to tylko formalność. 

Dziewczyny ,mam juz wynik bety i dobrze nie jest bo tylko 9,51 raczej nic z tego nie bedzie
czy ktorej udało sie z tak niska beta ? Brzuch nadal boli jak na @ ,temperatura 37,5 i utrzymuje sie od 3 dni ( chociaż to chyba nie ma znaczenia )..
reklama
Ilka-a a który to dpt??? Ja w 10dpt mialam betę ok 27 i dr mówił, że ok. I tak było, później jak petarda szła w górę. No ale nie skończyło się dobrze.
Za dwa dni powtórz i zobaczysz jaki jest przyrost. Jest nadzieja, bo beta nie jest <1. Dalej trzymam kciuki :-)
Za dwa dni powtórz i zobaczysz jaki jest przyrost. Jest nadzieja, bo beta nie jest <1. Dalej trzymam kciuki :-)