reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW87, KATE23 - jak wasze bety, co nic nie piszecie kochane? Mam nadzieje, ze są pozytywne i ze szczęścia nie piszecie.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za udany transfer Karusi i owocne podglądanie osy :tak:

Kalendarz

MARZEC

07 - Karusia28 - udany transfer
07 - osa87 - podglądanie kurnika

13 - Hess - podglądanie kurnika
16 - EwciaK30 - kolejne podglądanie maluszka
19 - niebajka - wizyta przed stymulacją
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Ostatnia edycja:
Witam Was po długiej przerwie ...
Jestem po stymulacji i punkcji , która odbyła się w czwartek ........
Podeszłam tym razem raczej spokojnie do wszystkiego , nawet nie interesowałam się poziomami hormonów , wynikami , rozmiarami , po prostu bardziej co ma być to będzie...... do póki po punkcji nie dowiedziałam się , że jednak mój organizm ma problem z wytwarzaniem dojrzałych komórek .......
i tak pobrano mi 22 komórki , z których dojrzałych jest 4 . Na szczęście wczoraj okazało się ,że te 4 zapłodniły się ....

Czekam więc do wtorku , ale prawie na 100 % doktor powiedział ,że transferu nie będzie w tym miesiącu , ponieważ jest duże ryzyko hiperstymulacji ......

Boje się ,że moje komóreczki są słabe i nie poradzą sobie do 5 doby .....:-(
jak myślicie ? ........

Madziulka ja mam zawsze mało jajeczek ! Nie martw się bo napewno któreś przetrwa do 5 doby ! Wydaje mi się ze za wcześnie zrobili Ci punkcje skoro za tyle odpadlo ! Ja miałam teraz 9 z czego odpadło 2

Bry :)

O 13 stanie się magia :) o 13 mój kochany kropek bedzie z nami - zobaczę go na usg w mym brzuszku :))
Modlę się by kropek został z nami już do końca ...
Niby dlaczego ma się nie udać ? Przecież będziemy najlepszymi z najlepszych rodziców :) będziemy kochać kropka do końca naszych dni ....
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się
Uda się

I tak po tys razy ....
Odezwę się do Was już z maleństwem :)

Osa kciuki za dziś

DW strasznie mi przykro... :( trzymaj się... na pewno w końcu się uda

Karusia trzymam kciuki za kropka, za udany transfer. Uda się, tym razem na pewno :)

Madziulka 4 zaplodnione komorki to dobry wynik. Nie możesz mówić ze nie przetrwają bo za szybko na to, daj im szanse :)

Dziewczyny powodzenia na wizytach☺
U mnie też porażka, ale akurat czułam to od początku choć nadzieja byla; ( cóż pierwsze koty za płoty ☺ jeszcze 2 podejścia może któreś będzie szczęśliwe ☺

Karusia z takim podejsciem MUSI sie udac :)

Kate przykro mi ale widze, ze sie nie zalamujesz, chcesz dalej walczyc i tak trzymaj :) W koncu MUSI sie udac!

Madziula 4 zarodki to super wynik, ja nigdy nie mialam wiecej niz 2 a jednak sie udalo. Przeciez tak naprawde wystarczy jeden :)

reklama
Do góry