reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki nie dziękuję za kciuki by nie zapeszyć , ale boje się strasznie . Tym bardziej , że słyszałam, że koło 9 , 11 dpt może beta nie wzrastać tak dużo ... zobaczymy, biegnę się szykować do labo ....

reklama
Marcysiu - a jaki problem był w Waszym przypadku (jeżeli mogę zapytać, gdzieś mi umknęła ta wiadomość) - bo być może lekarz podjął decyzję na podstawie Waszej historii medycznej?
A transfer? Chciałabym, żeby był w tym cyklu, chciałabym by w sobotę lekarz mi powiedział "Pani Olu,widzimy się w przyszłym tygodniu!". Nawet dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży i pakowałam się do szpitala - oczywiście nie miałam NIC dla dziecka i po drodze ze skurczami jechałam na szybki shopping:-D

Hej Kobitki! Ale się wyleguję hi hi Niby coś tam robię, a to pranie wstawiłam czy pozmywałam ale generalnie leżing :-p

Hess jak dziś samopoczucie? Jajniki dokuczają?

OlaSzy - trzymam kciuki, żebyś miała transfer, ale pamiętaj, że co się odwlecze to nie uciecze. Wiem co mówię, hehe ;)

marcysia - no boli mnie, właśnie to masakra, ale do się wytrzymać. :)

OlaSzy ha ha ha mi też od czasu do czasu się śni że mam dzidziusia i imię wybieram ;) U nas problem jest po mojej stronie. Okazało się że moje AMH (badane jakoś przed wakacjami 2014) wynosiło 0,9. Po iluś cyklach stymulacji i naturalnego bzykanka nic nie wwyszło. Generalnie w maju minie 7 la od naszego ślubu i starania sie o potomstwo... Ale dopiero w tamtym roku trafiliśmy do profesora, który zlecił różne badania, a nie tylko tekst "proszę o tym nie myśleć i próbować". Później on (po pewnym okresie stymulacji miesiąc w miesiąc) skierował nas do kliniki bo stwierdził że czas ucieka, moje amh kiepskie więc nie ma co zwlekać. Ot, cała historia... Męża wyniki są dobre, może nie idealne ale pewnie inna kobietę by zaplodnil...

Trzymam kciuki żebyś mogła w tym cyklu podejść do transferu &&&&&&

Kurcze, to też przeszłaś długą i ciężką drogę:sorry:Oby ten marzec był dla nas wszystkich szczęśliwy!;-)Odpoczywaj ile możesz, jedz zdrowo i masz informować o wysokiej becie! Innej możliwości nie widzę! ;-)

reklama
Kciuki za wizyty i wysokie bety ;-)

Hess no no niezle wyhodowalas pecholow.. trzymam kciuki za seks na szkielku ;-) wiesz juz cos?

Do góry