reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OlaSzy kropek to wczesna blastocysta ,czekam cierpliwie do piątku ;) moze leniuszek z niego ;) bóle typowe okresowe , chociaż normalnie ich nie mam,poczekamy zobaczymy ;)

reklama
Ilkaa beta zerowa nie jest wiec jest nadzieja, moze nastapila pozna implantacja i dopiero wczoraj zaczelo byc produkowane hcg. Kolejna beta rozwieje watpliwosci, trzymam kciuki :) A objawy okresowe to czesto dobry znak :)

OlaSzy nie czytaj i nie ogladaj glupot bo co ma byc to i tak bedzie, nie masz na to wplywu a niepotrzebnie sie stresujesz i kropka, ktoremu spokoj matki jest potrzebny.

ilka_a - czekaj cierpliwie Kobieto :) Zrób betę za kilka dni i wtedy powie Ci prawdę. Pamiętam, że ja po transferze miałam też bóle typowo okresowe i sama widzisz czym to się skończyło:-p trzymam za Ciebie kciuki!

kasik - wiem, że to nie działa zbyt pozytywnie. ale co zrobić, głupia jestem i czytam. teraz zajmuję się pracą, żeby dalej się nie stresować. Co ma być to będzie..

ilka, ja tu doświadczenia nie mam, ale dziewczyny rozsądnie gadają :) wszytsko wydaje się bardzo logiczne no i potwierdzone przez lekarza! czas pokaże i niech działa na Twoją korzyść:)

Ola, kciuki za same dobre wieści:) innych nie będzie!

Hess, Ty to już naprawdę w blokach startowych gotowa! :) i nie będzie falstartu! o nie! :)

Hess no w końcu doczekalas się :) teraz wszystko musi być Oki trzymam kciuki:) możesz zapisać mnie w kalendarzu na 25 czerwca,prenatalne

Ilka nie znam się na becie, sama się tutaj doradzalam dziewczyn, powiem Ci tylko ze każdy mój nieudany transfer był z beta 0,01 także u Ciebie widać że coś się dzieje :)

OlaSzy kciuki za prenatalne, ja mam 25 czerwca w Łodzi, też do łodzi jedziesz czy u siebie robisz?

Ola będzie dobrze, zobaczysz! Trzymam jutro kciuki!

Ilka jestem caly czas dobrych mysli:)) bierz grzecznie leki i odpoczywaj! Na bank cos sie dzieje u Ciebie!

KasiaM, Hess robi sie goraco:p napiszecie mi co bierzecie do crio?
Hess oprocz estrofemu cos jeszcze lykasz?
Ja zwiekszylam dawke do 3 dziennie, dzisiaj moj 10dc i bola mnie jajniki jak na okres:/ moze tak byc?:|

enni - u siebie robię. źle ostatnio znoszę dłuższe podróże niż do sklepu spożywczego, dlatego wolę nie ryzykować tak długiego dystansu..

hej,
DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA:-):-):-)
Hess - w końcu się doczekałaś:-D wierzę, że Twoja cierpliwość nie pójdzie na marne:-D:-D
Ilka też uważam, że jak lekarz widzi nadzieję, to jeszcze nic straconego;-)
OlaSzy powodzenia na usg:-) nie oglądaj głupot bo jak człowiek tyle nawalczył to każda zła informacja może go nakręcić:eek: ja jak byłam w ciąży to jak tylko coś przeczytałam od razu miałam u siebie objawy:baffled: to był hardcore:angry: jak tylko zaczęłam 6tc dziwiłam się, że nie mam wymiotów to za chwilę już tuliłam kibelek:baffled: ja jestem z tych nakręcających się i wierz mi nic dobrego z tego nie ma:-p
Enni ja dzień wcześniej będę balować w Łodzi u pani dr R.B. jakoś przypadła mi do gustu:-):-):-) powodzenie na badaniach:-D:-D:-D

U mnie w pracy taki meksyk, że szok:szok: normalnie nie da tam się pracować, kierownictwo głupsze od podopiecznych:crazy: panuje taka nerwowa atmosfera, że jak tylko zapadnie decyzja o moim drugim podejściu to biorę L4 od początku stymulacji bo nie będę ryzykowała, chce wszystko zrobić porządnie, bez stresu, żeby w końcu był efekt:-D miłego wieczoru:-)

reklama
OlaSzy ja niestety też ciężko znoszę jazdę autem i tak się zastanawiam jak ja do Łodzi dojadę :( niestety u mnie nie można robić prenatalnych zostaje mi poznań łódź albo Wrocław

Katę,Anika ni dzięki pani RB noszę pod sercem 2 kruszynki ,życzę Wam żeby i Wam ona pomogła :)

Do góry