reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Niebajka, dr stwierdził, że obecne bakterie nie są tragiczne. Dostałam juz antybiotyk by brać do transferu. Dr sprawdził nawet moje pH pochwy, hehe.
Ściskam kciuki za Twojego Kropka :)

KasiaMakaronik???

reklama
niebajko i tu ściskam Cię mocno :)

Hess, cieszę się, że jest zielone światło:) w czwartek widzisz się z Kropkiem! cudnie:)

KasiaM, jeszcze na Twoje dobre wieści czekamy :)

a ja zrobiłam szybki wywiad i pewnie długim protokołem mnie puszczą... i trochę zawiedziona tym jestem, bo myślałam,ze w lipcu ruszymy.. no ale cóz, wazne, zebysmy w ogole ruszyli :)

Hess świetna wiadomosc [emoji3] juz za dwa dni bedzie z tobą Twój kropuś :)
Niebajka kupiłam jakis w buteleczce denta cos .. Az usta zdrętwiały [emoji15] jak nie pomoże kupie ta co polecasz ,ale mam nadzieje ,ze chociaż troche pomoze ,bo w sumie to zaraz kaszki bede musiała jesc [emoji57] . U mnie tez doktorek sie męczył przy transferze no i mnie przy okazji tez (bol był jak przy hsg ) trzy razy zabierał sie do włożenia ,ale udało mu sie ;)

KasiaMakaronik jeszcze na ciebie czekamy :)

anika11 - długi protokół tez szybko zleci, etap za etapem i już będziesz miała to za sobą. Będzie dobrze :)

Dziewczyny, Wy miałyście hsg na żywca? Ja miałam podczas laparoskopii, takie 2w1.:D

Hess bardzo się cieszę że się w końcu doczekałaś już mocno trzymam kciuki :tak::-)
Niedawno wróciliśmy transfer udany bez problemów 2 kropeczek 3AB i 2BB dziękuję wam serdecznie za trzymanie kciuków dziś mam wolne więc zaraz piżamka i do łóżeczka :-D teraz żeby dni do bety szybko zleciały
niebajka masz piękny zarodeczek żeby mocno się wgryzł w mamuśkę trzymam kciuki:tak:

Hess nabierzesz sie tych antybiotykow! Najwazniejsze, ze w koncu mozesz podejsc do crio:) ale radosc w Twym sercu, co?

Ilka kuruj dziasla, niestety niby tylko dziąsło a potrafi bolec gorzej niz zab!

Ilka a co masz z szyjka? Strasznie to boli! może nie jak hsg, bo po hsg wylam godzine w szpitalna poduszkę, ale milo nie bylo:/

Hess ja przy hsg mialam takiegi oglupiacza, ktory powinien tez niby znieczulic, ale jak wyżej :/

Aniko:*** juz blizej, jak dalej do Twojej wizyty!

Kasiu czekalysmy na wiesci od Ciebie:))) super, ze Twoje sliczne Kropki juz z Toba:) niech sie pieknie zakopuja!

Kiedy robisz bete? Mi w klinice kazali za 10 dni, ale pewnie nie wytrzymam tyle.

Witam,
Hess Kochana, super że w końcu odbierzesz Kropka:-) beta będzie formalnością:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niebajka i KasiaM oby dni do pieknej bety płynęły szybciutko:-):-):-):-) ciepliwości i spokoju życzę, mi tego strasznie brakowało:eek:
KasiaM napisz mi proszę bo pewnie przeoczyłam czemu miałaś podane dwa Kropki??? ja mam 31 lat, więc kryterium wiekowe nie wchodzi w grę, ale ostatnio mieliśmy bardzo słabe zarodki pomimo dobrej stymulacji ( pobrano 11, zapłodniło się 6 a jedna dotrwała do blastki:-:)-() i zastanawiam się czy nie byłoby lepiej w naszym przypadku żeby podać dwa - zawsze może chociaż jeden zostanie:tak: przedyskutuje to z moją Panią Dr a tymczasem jestem ciekawa czy biorą pod uwagę inne kryteria niż wiek pacjentki:-)
Anika ja miałam hsg w narkozie, więc full wersal:-p obudziałam się i było po robocie z tym że 850 zł poszło z kieszeni bo robiłam prywatnie w Gamecie:baffled: a co do transferu to u mnie najwiekszym problemem był pełny pęcherz, odprawiałam ciężkie modły żeby się w końcu wysiusiać, a tak poza tym nic nie czułam;-)

Dziewczyny ja odliczam dni do wizyty i wzięłam się w końcu za nas i oboje z M bierzemy suplementy, ja nawet skusiałam się na olej lniany:-p bo pierwsze podejście do ivf było tak z marszu, że nawet nie byliśmy w stanie specjalnie się do tego przygotować i tak sobie czasem myślę, że może to spowodowało nasze niepowodzenie:baffled: nic, nawet jesli nie da rady podejść w lipcu to chociaż będziemy nafaszerowani na październik:-D powodzenia na wizytach i nietylko:-)

niebajka ja mam wizytę umówioną na 29 .06 i mam już skierowanie na bhcg ,ale ja też w gorącej wodzie kąpana i podejrzewam że za tydzień zrobię test:laugh2:
KATE23 ja mam już 35 skończyłam właśnie w kwietniu, ale głównym powodem podania 2 zarodków są moje niepowodzenia ,to już w summie moje 4 podejście do ivf a już 7 transfer

reklama
niebajka ja mam wizytę umówioną na 29 .06 i mam już skierowanie na bhcg ,ale ja też w gorącej wodzie kąpana i podejrzewam że za tydzień zrobię test:laugh2:
KATE23 ja mam już 35 skończyłam właśnie w kwietniu, ale głównym powodem podania 2 zarodków są moje niepowodzenia ,to już w summie moje 4 podejście do ivf a już 7 transfer
Dzięki za odpowiedz:-D ja już tak kombinuje, żeby tylko się udało, że biorę Kropków ile tylko dadzą:-D oby tylko wszystko poszło dobrze i w zdrowiu:-)

Do góry