reklama
anika11
Fanka BB :)
niebajko i tu ściskam Cię mocno 
Hess, cieszę się, że jest zielone światło
w czwartek widzisz się z Kropkiem! cudnie
KasiaM, jeszcze na Twoje dobre wieści czekamy
a ja zrobiłam szybki wywiad i pewnie długim protokołem mnie puszczą... i trochę zawiedziona tym jestem, bo myślałam,ze w lipcu ruszymy.. no ale cóz, wazne, zebysmy w ogole ruszyli
Hess, cieszę się, że jest zielone światło
KasiaM, jeszcze na Twoje dobre wieści czekamy
a ja zrobiłam szybki wywiad i pewnie długim protokołem mnie puszczą... i trochę zawiedziona tym jestem, bo myślałam,ze w lipcu ruszymy.. no ale cóz, wazne, zebysmy w ogole ruszyli
Hess świetna wiadomosc [emoji3] juz za dwa dni bedzie z tobą Twój kropuś 
Niebajka kupiłam jakis w buteleczce denta cos .. Az usta zdrętwiały [emoji15] jak nie pomoże kupie ta co polecasz ,ale mam nadzieje ,ze chociaż troche pomoze ,bo w sumie to zaraz kaszki bede musiała jesc [emoji57] . U mnie tez doktorek sie męczył przy transferze no i mnie przy okazji tez (bol był jak przy hsg ) trzy razy zabierał sie do włożenia ,ale udało mu sie
KasiaMakaronik jeszcze na ciebie czekamy
Niebajka kupiłam jakis w buteleczce denta cos .. Az usta zdrętwiały [emoji15] jak nie pomoże kupie ta co polecasz ,ale mam nadzieje ,ze chociaż troche pomoze ,bo w sumie to zaraz kaszki bede musiała jesc [emoji57] . U mnie tez doktorek sie męczył przy transferze no i mnie przy okazji tez (bol był jak przy hsg ) trzy razy zabierał sie do włożenia ,ale udało mu sie
KasiaMakaronik jeszcze na ciebie czekamy
KasiaMakaronik
Hess bardzo się cieszę że się w końcu doczekałaś już mocno trzymam kciuki
:-)
Niedawno wróciliśmy transfer udany bez problemów 2 kropeczek 3AB i 2BB dziękuję wam serdecznie za trzymanie kciuków dziś mam wolne więc zaraz piżamka i do łóżeczka
teraz żeby dni do bety szybko zleciały
niebajka masz piękny zarodeczek żeby mocno się wgryzł w mamuśkę trzymam kciuki

Niedawno wróciliśmy transfer udany bez problemów 2 kropeczek 3AB i 2BB dziękuję wam serdecznie za trzymanie kciuków dziś mam wolne więc zaraz piżamka i do łóżeczka

niebajka masz piękny zarodeczek żeby mocno się wgryzł w mamuśkę trzymam kciuki

niebajka
Hess nabierzesz sie tych antybiotykow! Najwazniejsze, ze w koncu mozesz podejsc do crio
ale radosc w Twym sercu, co?
Ilka kuruj dziasla, niestety niby tylko dziąsło a potrafi bolec gorzej niz zab!
Ilka a co masz z szyjka? Strasznie to boli! może nie jak hsg, bo po hsg wylam godzine w szpitalna poduszkę, ale milo nie bylo:/
Hess ja przy hsg mialam takiegi oglupiacza, ktory powinien tez niby znieczulic, ale jak wyżej :/
Aniko:*** juz blizej, jak dalej do Twojej wizyty!
Ilka kuruj dziasla, niestety niby tylko dziąsło a potrafi bolec gorzej niz zab!
Ilka a co masz z szyjka? Strasznie to boli! może nie jak hsg, bo po hsg wylam godzine w szpitalna poduszkę, ale milo nie bylo:/
Hess ja przy hsg mialam takiegi oglupiacza, ktory powinien tez niby znieczulic, ale jak wyżej :/
Aniko:*** juz blizej, jak dalej do Twojej wizyty!
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam,
Hess Kochana, super że w końcu odbierzesz Kropka:-) beta będzie formalnością

Niebajka i KasiaM oby dni do pieknej bety płynęły szybciutko:-):-):-):-) ciepliwości i spokoju życzę, mi tego strasznie brakowało
KasiaM napisz mi proszę bo pewnie przeoczyłam czemu miałaś podane dwa Kropki??? ja mam 31 lat, więc kryterium wiekowe nie wchodzi w grę, ale ostatnio mieliśmy bardzo słabe zarodki pomimo dobrej stymulacji ( pobrano 11, zapłodniło się 6 a jedna dotrwała do blastki:-
-() i zastanawiam się czy nie byłoby lepiej w naszym przypadku żeby podać dwa - zawsze może chociaż jeden zostanie
przedyskutuje to z moją Panią Dr a tymczasem jestem ciekawa czy biorą pod uwagę inne kryteria niż wiek pacjentki:-)
Anika ja miałam hsg w narkozie, więc full wersal
obudziałam się i było po robocie z tym że 850 zł poszło z kieszeni bo robiłam prywatnie w Gamecie
a co do transferu to u mnie najwiekszym problemem był pełny pęcherz, odprawiałam ciężkie modły żeby się w końcu wysiusiać, a tak poza tym nic nie czułam;-)
Dziewczyny ja odliczam dni do wizyty i wzięłam się w końcu za nas i oboje z M bierzemy suplementy, ja nawet skusiałam się na olej lniany
bo pierwsze podejście do ivf było tak z marszu, że nawet nie byliśmy w stanie specjalnie się do tego przygotować i tak sobie czasem myślę, że może to spowodowało nasze niepowodzenie
nic, nawet jesli nie da rady podejść w lipcu to chociaż będziemy nafaszerowani na październik
powodzenia na wizytach i nietylko:-)
Hess Kochana, super że w końcu odbierzesz Kropka:-) beta będzie formalnością

Niebajka i KasiaM oby dni do pieknej bety płynęły szybciutko:-):-):-):-) ciepliwości i spokoju życzę, mi tego strasznie brakowało

KasiaM napisz mi proszę bo pewnie przeoczyłam czemu miałaś podane dwa Kropki??? ja mam 31 lat, więc kryterium wiekowe nie wchodzi w grę, ale ostatnio mieliśmy bardzo słabe zarodki pomimo dobrej stymulacji ( pobrano 11, zapłodniło się 6 a jedna dotrwała do blastki:-

Anika ja miałam hsg w narkozie, więc full wersal

Dziewczyny ja odliczam dni do wizyty i wzięłam się w końcu za nas i oboje z M bierzemy suplementy, ja nawet skusiałam się na olej lniany

KasiaMakaronik
niebajka ja mam wizytę umówioną na 29 .06 i mam już skierowanie na bhcg ,ale ja też w gorącej wodzie kąpana i podejrzewam że za tydzień zrobię test
KATE23 ja mam już 35 skończyłam właśnie w kwietniu, ale głównym powodem podania 2 zarodków są moje niepowodzenia ,to już w summie moje 4 podejście do ivf a już 7 transfer

KATE23 ja mam już 35 skończyłam właśnie w kwietniu, ale głównym powodem podania 2 zarodków są moje niepowodzenia ,to już w summie moje 4 podejście do ivf a już 7 transfer
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Dzięki za odpowiedzniebajka ja mam wizytę umówioną na 29 .06 i mam już skierowanie na bhcg ,ale ja też w gorącej wodzie kąpana i podejrzewam że za tydzień zrobię test