reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
niebajka - no wiem, że mogę, ale boję się, że nic nie wyjdzie i będzie stres, bo może 8 wyjdzie. A jak zrobię od razu 8 to będzie wiadomo, że jak coś to nie ma szans już urosnąć z zera.

Hess, czekaj cierpliwie!:-) Ja pamiętam jak 6dpt robiłam test ciążowy (najczulszy) i dupsko, na drugi dzień delikatna kreska i dopiero w nocy robiłam betę dla pewności i była już delikatnie poza skalą (czyli teoretycznie można powiedzieć, że było to na przestrzeni 7 i 8 dpt). Więc jak zrobisz za wcześnie, wyjdzie mała i zaczniesz się stresować. RILAX!

Hess - trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i wysoką betę:):tak:
Wreszcie się doczekałaś i musi się udać. POWODZENIA

Dawno się nie odzywałam, ale czasem podczytuje. U mnie już 30 tydzień ciąży:):-D

EwciaK30 - myślałam o Tobie ostatnio :) Kochana, rany jak ten czas leci.......już niedługo meta Cię czeka ;-) Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że ciąża nie dała Ci popalić?
Ja też już się swojej bety nie mogę doczekać. Będzie co ma być, ale mam nadzieję, że już do trzeciej stymulacji nie będę musiała podchodzić.
Buziaki, i odzywaj się częściej :) A! I obowiązkowo jak urodzisz, musisz nam się tym pochwalić i zdjęcie wkleić :-D

hej,

Niebajka nie znam się, na wartościach progesteronu, ale wydaje mi się, że jest niski:zawstydzona/y: co oczywiście niczxego złego nie musi oznaczać, ale pewnie dołożą Ci lutki czy pochodnych:-D albo na tym etapie może taki być - nie mam pojęcia:-p musisz cierpliwie poczekac:tak:

KasiaMakaronik a może u Ciebie to było plamienie implatacyjne czy coś w tym stylu??? poza tym Ty masz chyba dwa Kropki to może za mało progesteronu - często tak jest przy bliźniakach:-p

EwciaK Boże jak ten czas leci, zaraz będzie po robocie:-) super, a wiesz Kogo nosisz pod serduchem??? może już pisałaś tylko moja skleroza tego nie odnotowała:-p powodzenia:tak:

Ja już panikuje na myśl o jutrzejsze wizycie, dziś mi się śniło, że M pojechał tam sam, wrócił z kartą stymulacji i receptami, a nie wykupił leków i myślałam, że go zabije bo u nas by ich nie dostał i musiałby jechać zpowrotem do Łodzi:eek: normalnie trzepie mnie równo:sorry: a dzisiaj mam nockę w moim kryminalnym miejscu pracy i aż mi niedobrze na samą myśl, że mam tam pójść:no: miłego dnia:-D

reklama
Nie lubię się denerwować przed obiadem, ale poczytacie:
http://prawo.money.pl/aktualnosci/w...prowadzacych-firme-wyniesie,81,0,1836625.html

Niby jestem na etacie, ale cholera, nie otrzymam już 100% swojej pensji i Wy też nie. Ciesze się, że przynajmniej czekałam z założeniem własnej działalności (chociaż nowy pracodawca mi to proponował..). F*CK LOGIC. Gdzie tu wsparcie dla kobiet, aby rodziły dzieci?

Do góry