reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Teoretycznie pracuja do 21, ja nigdy nie miałam problemów z dodzwonieniem się, może mają natlok ludzi bo godziny po pracy:baffled:
Ja jadę na 19:30 do stacjonarnego gina ze swoimi kłykcinami, może mi pomoże:sorry: Nie wiem czy nie zagadam o jakiś wymaz, bo mam lekkie upławy i dziwny zapach:baffled: wymaz miałam w kwietniu i było ok, ale ostatnio brałam tyle tych dwocipnych tabletek, sproro stresu i może się osłabił organizm:baffled:

reklama
Melduję że ok godz 16 przylazła @ , jupijajej :) jutro rano więc biegne zrobic fsh świeże i popołudniu zaczynam antyki:) dziewczyni dzisiaj liczę 1 dc , wiem że temat wałkowany , ale same wiecie ze to zawsze problem:)
Ja mam wizytę by porobic badania i rozpisać leki za tydzień w piątek , więc mam nadzieje ze wyniki , o których tak piszecie, zdążą byc przed stymulacja, dziewczyny 3mam kciuki za wasze chlamysie dziewuszki:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja patrze wieczorem na swoje dokumenty a ja mam wynik chlamydii z 10.04.2013
Metodą IF nie stwierdzono obecności antygenu ch. trachomatis:sorry:
Przeoczyłam to badania, pamiętam że dr M kazał zrobić cytologię i bakteriologię a o tym nie pamiętałam, czyli mężuś najprawdopodobnie tez jest zdrowy bo inaczej byśmy się pozarażali nawzajem:sorry:
Tak czy owak badania zrobione, mają być za darmo więc kasę musza oddać a ja jestem spokojniesza że nawet jak wyniku nie będzie do przyszłwgo tyg to jest ok.
Tyle że wynik chlamydii z 2010 r mam w klasach IGg IGm a tu tylko taki opis:baffled:
Gin stacjonarny nic nie poradził na moje kłykciny, odesłał do swojej żony dermatolog która miała takie "przypadki" i prawdopodobnie trzeba będzie wymrozić

Cześć dziewczyny!
Postanowiłam podłączyć się do wątku jako, że również zostałam zakwalifikowana do ivf z rządowym dofinansowaniem w klinice Gameta w Gdyni. Pierwsza wizyta (rejestracyjna) 12 lipca, wizyta kwalifikacyjna 26 lipca :-) Mój problem to: ponad 3 letnie starania, w międzyczasie mnóstwo badań, HSG i w końcu laparoskopia (stwierdzone niedrożne oba jajowody). Czy jest ktoś jeszcze, kto zakwalifikował się w Gamecie?

dziewczynki wklejam Wam link do forum też dotyczącego refundacji, podczytuje ich bo wiele ciekawych info można tam poczytać, chyba agusiapela tam się udziela, ja tylko poczystuje info:) dużo zamieszania było z provitą i jest tam dużo info.......... jest tez blooo która jest członkiem jakieś rady stowarzyszenia czy coś która wsół działa z ministerstwem w sprawie refundacji czy coś,(jakoś tak) generalnie dużo wie i też sama ma dzieciaczka po ivf :) więc miłej lektury :)
Wyświetl temat - refundacja IVF |

a moja szanowna @ nadal milczy, co za cholera, gdyby beta wyszła jakaś minimalna to jeszcze łudziłabym się ale <0,1 to już nie

Tak kochana udzielam się tam również :-)

Dziewczynki kochane moja @ robi mi cholernego psikusa miała być 28 a jeszcze jej niema jak nie jest potrzebna to przyłazi a jak jest to się opóźnia szlak by to trafił :wściekła/y:
Jutro mam wizytę o 20.20 i już będę wiedziała czym będę stymulowana i jaki protokół(podobno krótki)
Ja badanie na chlamydię robiłam w środę a w poniedziałek miałam już wynik.Trzymam kciukasy za was dziewczynki :-)

reklama
Agusiiapela to jak krótki to szybko pójdzie i będziesz w ciąży:)
agnella witaj:) chyba nie ma tu żadnej dziewczyny ktora podchodzi w gamecie

No cieszę się,że się tak opóźnia bo mogę zacząć od tego cyklu nie od następnego :-)Ciekawe co mi lekarz przepisze do stymulki?Ale jutro na pewno się dowiem :tak:

Do góry