reklama

Zanik objawów ciążowych

enej

Fanka BB :)
Witajcie,
Okazuje się że jestem w ciąży mimo że ginekolog na USG stwierdził cykl bezowulacyjny. Dzis po południu idę do lekarza. Ale wszystkie wcześniejsze objawy jak ból piersi, ciągnięcie w podbrzuszu się skończyły. Wcześniej bardzo mnie bolały piersi a dzisiaj już nic.
Z om dziś jest 6+3t. Czy ktoras z was też tak miała że objawy zewnętrzne fizyczne jakby przeszły a ciąża jednak się rozwijała?

reklama
Ciaze potwierdziłas testem czy beta?ja jestem w 14 tc i pierdi nadal bola jednka tylko przy sciaganiu stanika a bol brzucha tylko czasem..Kazdy organizm jest inny ale jezeli masz obawy idz do lekarza by rozwial watpliwosci:)

Ciaze potwierdziłas testem czy beta?ja jestem w 14 tc i pierdi nadal bola jednka tylko przy sciaganiu stanika a bol brzucha tylko czasem..Kazdy organizm jest inny ale jezeli masz obawy idz do lekarza by rozwial watpliwosci:)
Robiłam betę. W pn był 54 a wczoraj 200. Idę dziś do lekarza ale.przezywam jak szalona. Bo według monitoringu nie było szans na ciążę bo nie było ciałka żółtego..

Ja w obu ciążach czułam się bardzo dobrze na początku, żadnych uporczywych objawów nie miałam, ale każda ciąża jest inna, więc lepiej skonsultuj to z lekarzem :)

reklama
A jakie miałaś USG? Dopochwowe czy przez brzuch?
W drugiej ciąży poszłam na USG w 5tc, pani konował zrobiła mi USG przez brzuch i wykluczyła ciążę, dostrzegła za to torbiel i nastraszyła, że mogę dostać krwotoku i żebym wtedy do szpitala pojechała.
Oczywiście w domu zalałam się łzami, ale mąż trzeźwo kazał mi się umówić do innego lekarza, tydzień później miałam wizytę i żadnej torbieli już nie było, za to zobaczyłam piękną ciążę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry