reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Roni, malutka cudna. Całkiem się zmieniła w parę dni :-)
Ale będziesz miała fajną parkę - zupełnie różne dzieciaczki :-) Pewnie miny będą miały podobne ;-):happy2: Śliczności :-)

Sa_raa Mapet super gosc! I jaka ma fryzurke!
Agaton okazuje sie, ze mojego starego posta nie ma. Super mieliscie wycieczke, mala juz taka duuuuza. Sliczna jest!
Nieistotna no prosze, Filip to cala mama. A jego buzia, oczy niesamowicie wyraziste!
Roni Blanula sliczna kluseczka! Rzeczywiscie niesamowicie podobna do Jaska po porodzie, ta brodka, usta. Tylko rzeczywiscie gdzie ty ja pomiescilas? Maly Twoj brzuch jak na taka Pania Kluske! A Jasiek to juz kawal chlopaka.

Po kolei
Mapecik piekniej z wiekiem cudny
Malwinko slicznie wygladasz

Blanka cudna, cyganska krew dala znac
A Jasio jaki duzy, dorosly

Nona Was juz komplementowac nie mam sily, cudna rodzina!

reklama
2qvdpj9.jpg

Do góry