reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

no to a propos temat tv z innego watku wstawiam Agatke :)

Załączniki

• 89MCfaItCNI1ppiByYpFnQ.jpg
    89MCfaItCNI1ppiByYpFnQ.jpg
    67,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Agatka w tv cudo:-)
Filip śliczniuch niesamowitek:-) i jaki pomysłowy:-D Ali Ilona jakie Ty cudne zdjęcia robisz!!! Rewelacja:happy2:

Agatka rewelacja! Swietnie wyszlo!
Sa_raa ja praktycznie jej nie czesze. Chyba, ze kitki jej robie. Inaczej dopiero po kapieli. Chodzi praktycznie caly czas jak wkurzony szopen;-).

a jeszcze mialam napisac Nonek ze dziewczyny masz super, sa rewelacyjne!!

Filipek git, szczegolnie malarz :) ta niewinna minka "to nie ja" najlepsza

Nonku piękne i nic dodawać nie będę bo już wczęniej pisałam że chciała bym takie dwie modelki mieć:tak:
Filipek artysta ...wydoroślał..i chyba w kilogramach troszkę złapał co?, śliczny chłopak , a te brudaskowe super zdjęcia:tak:...on ma chyba gęste włoski:tak:, moja marniutkie chyba po mamie:-(
Agatka w TV fajnie wyszła:tak:

nonek - śliczne dziewczyny, śliczna mama:tak::tak::tak:
nieistotna - ehehehe, uśmiałam się z małego psotnika:-D
fajna Agatka w tv;-)

reklama
Jeszcze raz grazie za komplementa:-).
Ilonka gorzej o tyle, ze swiecowka jest tlusta i niczym nie da jej sie zamalowac, wylazi, farba sie nie trzyma. Ale mysle, ze jakby sie cieniutko gipsem smarnelo to moze sie da.

Do góry