reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
OOOO Iwonka i ty się ukazałaś w takich spodenkach. Mi się wydaje że brzuszek od ostatniej twojej sesji znacznie urósł, może tobie się wydaje bo masz go na codzień;-);-);-) Bardzo mi się podoba, już prawdziwy dzidzusiowy domek:happy2::happy2:

Iwonka pieknie :tak:
ufff... az mi kamień spadł z serca bo myslałam że tylko ja mam taki duży :-p;-)

ale tak poważnie to popatrz ..mamy maluchy w podobnym wieku i kolejne ciaże tez i wydaje mi sie że etraz jakoś te brzuszki szybciej rosną ...przy pierwszej ciązy tak nie było :no:

Iwonko jednak wrzuciłas fotki "małego" brzusia :-D Toż to całkiem duży domek i sporo urósł od ostatniej sesji :-). W drugiej ciąży szybciej te brzuszki wywala :-)

Lady
no w pierwszej ciazy to dopiero w 5 miesiacu cos zaczelo mi byc widac a teraz praktycznie od poczatku ciazy w moment brzych mi wyskoczyl a najgorsze jest to ze juz nie mieszcze sie w zadne jeansy i nie mam w czym wychodzic po za dom.Niestety nie mam zimowych ciazowych ubran...

Fajne brzuszki, ale faktycznie te w drugiej ciąży szybciej rosną. Niestety... Jakoś mnie to tak bardzo nie cieszy, a was?

Fajne brzuszki, ale faktycznie te w drugiej ciąży szybciej rosną. Niestety... Jakoś mnie to tak bardzo nie cieszy, a was?

no własnie ..ale wkurza mnie juz jak jakas jedna z druga mnie dorwie na ulicy i sie zaczyna ....oj widze że juz brzuszek duzy to keidy bedziesz miała maleństwo ...a ja odpowiadam ze w maju a one ...DOPIERO ? a juz taki brzuch duzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noi jak nie zabić ? przeciez nie bede tłumaczyc kazdej z kolei reakcje ciała kobiety na koleja ciaże ...eh :zawstydzona/y:

reklama
Do góry