• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

a to my, w prawie 18 tygodniu
pict2335fj5.jpg
pict2336kn8.jpg

reklama
Oj piękne piękne te brzuszki szkoda że ja nie mogę sie pochwalić bo w porównaniu z wami to ja mam malutki :-( choć to dziś powinnien zaczynać sie 17 tydzień .Może to dlatego że to pierwsza ciąża ,ale mam nadzieje że już niedługo zacznie szybko róś i wtedy dopiero zobacze jak to tatuś mówi . mi to tylko na poczatku ciąży ostro poszło w biodra tak że już w 2 miesiącu to we wszystkie spodnie sie nie miesciłam. Teraz czekamy aż dzidzi sie wkurzy i w końcu rozepcha brzuszek:-D

Mamy majowe, wasze brzuszki są cudowne, ja też rok temu przeżywałam to co każda z was (majówka 2007), a teraz od pół roku tulę i oglądam swoje maleństwo już po drugiej stronie. Czas tak szybko pędzi, szczególnie już jak maleństwo pojawi się już na świecie, nie oglądniecie się, a a tu pojawią się majówki 2009. Jeszcze niedawno, fotografowałam swój brzuszek, potem tuliłam maleństwo, którego główka mieściła mi się na dłoni, a teraz maleństwo już samo siedzi i próbuje się przemieszczać i waży ponad 8 kg!. Naprawdę te chwile brzuszkowe są niezapomniane, niedługo zaczniecie coraz mocniej odczuwać pierwsze ruchu, a pierwsze chwile z maleństwem jeszcze piękniejsze. A już jak obdarzy was uśmiechem, to was zaczaruje. Życzę wam wszystkiego najlepszego, jak najmniej ciążowych dolegliwości, jak najwięcej czasu na przygotowania się do tego pięknego daru jakim jest macierzyństwo. I nie martwcie się, że sobie nie poradzicie, jak się dziecko urodzi, to wszystko samo przychodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry