reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Misia super sie usmiecha :-) i glowka wysoko naprawde / slodziak
mileczka jak zwykle super :-D przystojniak rosnie, nie ma co
Gosiane juz pisalam, ale Jas jest naprawde uroczy. wydaje sie taki grzeczny :-p

reklama
Pare dni tu nie zaglądałam a tu tyle fotek!
anek jak słodko śpi przy flaszce-bombowo.
Ati córunia mamuni, ślicznie.
cytryna Twoja córcia wybitne ma te włosy-naprawde udana.
elifit jak oglądałam Twojego chichraka to śmiałam się razem z nim-super, u nas jeszcze aż tak się nie śmiała.
kasiadz śliczna dziewczynka i na każdym zdjęciu wygląda inaczej.
Misia ale dużo uśmiechniętego buziaka, a główkę pięknie, wysoko już trzyma.
mileczka Twój Maro przeprzesłodki!
gosiane Twój synuś też już sporo włosków ma, a na pierwszym zdjęciu to jak lala,rozkoszek.

IMG_1379.jpgIMG_1410.jpgIMG_1581.jpgIMG_1568.jpg siostrzyczki 3 miesiące i 21.
ciężko zrobić ruszającym się dzieciom dobre nie zamazane zdjęcie ;p

Napatrzeć się nie mogę na te Wasze pociechy:-D Cholera jakbym swojego w domu nie miała:-D Nie mogę wyjść z podziwu ,że co niektóre mają taki bujne włoski, kurcze cytryna,gosiane ,jagmar normalnie bomba te fryzurki! i maluchy przesłodkie! Mój niby włoski miał jak się urodził ale nie takie:szok: i już mu się boki wytarły i zostały tylko na górze, wygląda jakby mu ktoś maszynką wygolił:-D
Elifit super śmieszek ,uśmiałam się razem z nim:-D
Kasiadz, Misia,Mileczka przesłodkie maleństwa i faktycznie z dnia na dzień się zmieniają te nasze dzieciaki :tak:

reklama
A to jeszcze Ola i Ja świątecznie :-)

Słodkie te nasze pażdziernikowe bobasy aż się sama gęba cieszy jak sie fotki ogląda :)

Załączniki

• IMG_4328.jpg
    IMG_4328.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Do góry