reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Jakież śliczne te nasze marcowe dzieciaczki :) Dodamy się i my :)

P1010628.jpgP1010617.jpg

Załączniki

• P1010628.jpg
    P1010628.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 110
  • P1010617.jpg
    P1010617.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 89
reklama
4.jpg7.jpg1.jpg3.jpg
Moja włochata Niunia :)

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 7.jpg
    7.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 79
  • 1.jpg
    1.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 77
  • 3.jpg
    3.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Kobietki cudne te Wasze dzieciaczki!!!:-)
Asinka widać, że u Ciebie rodzeństwo, podobni do siebie bardzo, dwa słodziaki kochane:tak::-)
Tulipanka fajnie, że mała tak rośnie
Aleksp zgadzam się z Anką, Córeczka śliczna z tą drobną buźką:-)
Anka ale masz Przystojniaka, a jak urósł:szok: tego spania to zazdroszczę, a jak Wy Go nazywacie terorystą bo się wieczorem przytulania domaga to ciekawe jak byś określiła moją Córę :szok: statnie nocki w większości przespała na moim brzuchu bo każda próba odłożenia Jej kończyła się wrzaskiem:-D
Zabka, Arturek wymiata:tak::-) minki ma boskie!:tak:
Truskafka Córeczkę masz piękną, napatrzeć się na Nią nie mogę taką ma śliczną buźkę, a w tych ciemnych oczyszkach normalnie się zakochałam:-)
Madziarra ślicznie się prezentuje Twoja Córeczka:-)
djkahoney Milenka urocza i faktycznie cudną ma czuprynkę:tak:

Ostatnia edycja:
truskaffka niunka sliczna, piekne stopki :-)

tulipanka ale coreczka Ci rosnie slicznie z dnia na dzien :happy:

natalia groszek slodziutki :-p

djkahoney, madziarra slodkie macie dziewuszki. juz widac rysy twarzy ladnie

reklama
djkahoney ale z Milenki slicznotka a ostatnie zdjecie piekne, uwielbiam takie sukieneczki
szczebiotka w takim razie twoja to tez terrorystka:-D:-D:-D
madziara a jaki kolor oczu masz ty i twoj luby?
natalia a Filipek nie ma wloskow czy poprostu tak wyszlo zdjecie bo na tym pierwqszym widze:eek:
tulipanka Michell ma cudowne niedrapki :)) Kochana jest
zuzkon cudowne chwile na drugim zdjeciu :)A Kuba faktycznie duzy :D

Do góry