reklama

zdjecia naszych pociech

bianuś3.jpgMyjku pupku :):)
bianuś.jpgrosnę,rosnę....

reklama
Gosha Piękny !!! zakochałam się, Taki brzoskwiniowy do schrupania ;-)

Agnes Ty już na innym wątku pisałaś i tym siadaniu i cwiczeniu chciałam Cię ostrzec, możesz tym wyrządzić ogromną szkodę dziecku. Absolutnie nie wolno sadzać dziecka dopóki samo nie usiądzie. tu nie ma co ćwiczyć bo dziecko siada z pozycji na brzuszku pupą do góry. Oczywiście przystojniacha nie lada

Katjusza rozbawione to towarzystwo

Irisson młodsza na każdym zdjęciu wygląda jakby nie dowierzała, że ma taką zwariowaną siostrę :))

Ratina Blanka ma świetne włosy i ten lok po lewej ...
mAtma jak najbardziej klasyczy wytrzeszcz :-D (btw zrób sobie suwaczek :))

Karolina dobrze mówi z tym siadaniem, że dzieci z brzucha siadaja i dopóki tego same nie robia nie powinno się ich sadzać obkładając poduszkami.

gosha ale Tymek słodziak jest!!!!cudny

Ratina mamy identyczną wanienkę :)

Dawno Wam Tymka nie pokazywałam. Zgram dzisiaj zdję z telefonu i w wolnej chwili wrzucę

kakakarolina, suwaczek- to dopiero abstrakcja! jak znajdę dłuższą chwilę to pokombinuję ale tą noc raczej mam z głowy bo starszy przyszedł do mnie przed chwilą zielony, trzęsący się i mówi że ma za dużo śliny, to znaczy gorączka leci w górę i może będzie rzygał... czuję że będzie rozrywkowo:dry:

katjusza normalnie powinnaś im tam chmurki dorysowac wiki do natalki: siora ale kawały dobre walisz :-D
Ratina jeju ale ty masz co myc na tej główce ;-) śliczne włoski :-) ja też chce miec co myc:-p
irisson uważaj Nina za chwilę nie będzie się dawac i dopiero będziesz miała bitwę w domu o tytuł królowej :-D
Agnes Adaś jest śliczny podobny trochę do mojej Amelci pasują do siebie:-)
mini tomo.jpg a to my w dniu skończenia 4 miesięcy. Tatusi syneczka ;-)

Ostatnia edycja:
Ja to tak ogólnie napiszę - cudowne mamy tu Dzieciaczki :-). Wszystkie mamy mogą być dumne :tak:.
Agnes, kakakarolina i marcia mają rację - owszem fajnie to wygląda jak Bąbel już posadzony się utrzyma, ale na długą metę to tylko problemy może przynieść. Skoro sam nie siedzi to widocznie jest na to u niego za wcześnie.

reklama
No dzieci to się Nam-Sierpniówką udały...bez 2 zdań :)

Pam a co ja dojrzałam na zdjęciu...taką kropkę na ramieniu...zostało po szczepieniu? Bianuś też ma,ale nie tak widoczną..Za to buziaczek słodziutki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry