reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Esch, piękny dzidziuś :-)
Martuś, pewnie, że Nasi lekarze się nie mylą :tak:
Nam jak lekarz pokazywał wszystkie organy i się pytał czy widzimy, to my : "tak tak" , a potem już między sobą po badaniu rozmawialiśmy:"no jakaś ciemniejsza kropka no może tam jest, ale jak on to widzi, że to akurat to jest np. żołądek" :-D
Podziwiam tych lekarzy, naprawdę :tak:

reklama
To u mnie super. Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu. Oczywiście dzidzia też bardzo sie ruszała Powiedział ze ma bardzo już ładne rysy twarzy jak na swój wiek:biggrin2:Wiec wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08:biggrin2:

Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa. Oczywiscie jest bardzo wcześnie wiec my też sie nie nastawiamy. Ale nie szłyszałam żeby się pomylił:biggrin2:
Powiedział jeszcze ze przy połówkowym przsypomnieć żebyśmy sprawdzili przepływy w macicy(czego nie robi sie standardowo ale ze wzgledu na wywiad trzeba zrobić)
Także super a głupia mama tak sie denerwuje i funduje dziecku takei nerwy

I co z suwaczkamni

Piekne te nasze Dzidzie!!!
A dla pocieszenia to powiem ze ja tez niewiel widze na tych zdjeciach - poza serduszkiem, glowka i brzuszkiem :tak::-D Zobaczymy jak to bedzie na tym usg "genetycznym".

To i ja wklejam mojego kurczaczka:)
2edb69s.png

2ufuji0.png

U mnie też wiercioszek skakał i się gibał na boki, ale na samym początku zanim lekarz zaczął badanie to spał i uchwycił bombla:) To jest 3D, na chwilę później wskoczył w 4D

reklama
Milusia ale super fotki!!!!
Kurcze jestem ciekawa czy moje genetyczne tez bedzie 3d.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry