reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zdjęcia

reklama
MoniQa fajowy brzucholek i już spory! :o Hihi całkiej jak mój  ::) Zaraz zrobię zdjęcie golaska i wkleję ;D wygląda bardziej imponująco niż w ciuszkach. Już się u mnie ciąży ukryć nie da i u Ciebie myślę że jest podobnie! ;)

A oto i mój brzucholek 15t6d

no bardzo ładne te wasze brzusie :) ja niestety nie wkleję, bo nie dorobiłam się jeszcze aparatu cyfrowego :( no cóż, ale mogę powiedzieć, że mój też nie jest mały :) a mój mężczyzna się ze mnie śmieje, że ja specjalnie tak wypycham, żeby już było widać :) a tak wogóle, to fajnie,że już zaczyna być widać, bo do tej pory to ta ciąża była, ale jakby jej nie było, teraz to się zaczyna dziać :) a tak poza tym to koleżanka zwróciła uwagę na to, że przybieram juz postawę ciężarówki... cokolwiek by to miało znaczyć, ja jestem dumna z tego, że w końcu będę mama i nie zamierzam tego w żaden sposób maskować :)

Ines - piękny brzuszek!!!
rzeczywiście Ty równiez przybierasz postawę ciężarówkową mnie też to samo wychodzi ...
Postaram sie wkleić swój brzuszek wieczorem

Hej dziewczyny, Ines-masz superowsi brzuszek, ja jestem dzis dokladnie w 14,6 tc, czyli tydzien krocej od Ciebie, ale mnie nie widac az tyle no chyba ze specjalnie go do przodu wypchne ;)

A czytalam ze osoby szczuple to zawsze szybciej widac natomiast jesli ma sie troszke lub wiecej cialka to dopiero okolo 15-16 tygodnia bardziej bedzie ciaza widoczna. Szkoda ze nie mam sprawnego aparatu aby fotke wkleic :(

Ja w sumie nie wiem czemu brzucholek taki duży teraz... W pierwszej ciąży do 17 tc byłam płaska :) Aż się lekarz dziwił gdzie ten mój dzidziuś. Wywaliło mi ok 18 tc. W 21 pod sam koniec miałam chyba mniejszy niż teraz... Podejrzewam że dzidzia inaczej jest po prostu ułożona. Może gdzie indziej się zagnieździła?

Ines moze Twoj brzuszek nadrabia teraz za poprzednia ciaze ( nie uraz sie o to prosze).

Z jednej strony to mnie pocieszylas, bo ja juz nie moge sie doczekac aby paradowac z mym brzusiem, ale wem ze ten czas jescze nadejdzie.

Ines pocieszyłaś mnie, bo ja w moim 17 tygodniu dalej wyglądam jakbym absolutnie w ciązy nie byla. W pracy to musiałam zdjęcie dzidzi pokazać a i tak niektórzy powątpiewają. Ale skoro ty tez tak miałaś, to ok, mogę jeszcze poczekać.

reklama
Slonko to Twoja pierwsza ciaza podejzewam ?? Jesli tak, to w pierwszej ciazy brzuszek podobno pozniej widac :) .. zresztą na BB jest dziewczyna ktora byla w 28 tyg. a wygladala jakby byla gdzies kolo 10 tyg ;) ... jeszcze Ci brzunio wystartuje :)

Do góry