reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
A niech tam ... niech będę ta pierwsza, a może i ostatnia niedobra :-)
Tusiekn - mnie się ten wątek wydaje zbędny. Jak coś nam dolega to żalimy się na Witam i wg mnie wystarcza. W wiekszości przypadków raczej nie obnosimy się ze swoimi dolegliwościami :-) Przynajmniej u mnie tak to wyglada ...
Tusiekn - mnie się ten wątek wydaje zbędny. Jak coś nam dolega to żalimy się na Witam i wg mnie wystarcza. W wiekszości przypadków raczej nie obnosimy się ze swoimi dolegliwościami :-) Przynajmniej u mnie tak to wyglada ...
tusiekn
Fanka BB :)
Chyba sie zmowilyscie przeciwko mnie:-) Skoro watek "witam" jest od wszystkiego to po co w takim razie inne watki, pielegnacja, karmienie...A jak juz kogos rozboli glowa to raczej zajrzy do "zdrowej mamy" niz tworzyc nowy watek adekwatny do mojego watku.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Co Wy na taki watek?
Zapytałaś więc wyraziłam SWOJĄ opinię. Mam nadzieję, że z góry nie założyłaś, że wszystkie z nas będą chętne na nowy wątek?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
NIkt się nie zmawiał, zadałas pytania, dostałaś odpowiedzi. Watków jest bardzo dużo, wystarczająco dużo. Tworzymy je gdy zachodzi taka potrzeba, a tu potrzeby nie widze, chyba, ze potrzebę stworzenia nowego wątku dla samego tworzenia. Ale to jakoś bez sensu. Wg mnie. Nie widze, żebyś zadała tu jakieś pytanie więc po co twirzyc coś na przysżłośc "bo moze się przydać"? PO to, zeby było więcej? eee...
Doxa
Tusiekn nie dziw się naszym reakcjom, my już dawno, dawno temu, jak jeszcze byłyśmy w ciążach, ustaliłyśmy, że nie będziemy tworzyć nowych wątków w nadmiarze, ale wątki tematyczne typu "pielęgnacja" jak najbardziej.
Poza tym założyłaś wątek niby tematyczny, ale nie zadałaś w nim żadnego pytania na ten temat, jest tu 5 postów i żaden nie dotyczy tytułowego tematu.
W takim razie, moim zdaniem, wątek zbędny!
Poza tym założyłaś wątek niby tematyczny, ale nie zadałaś w nim żadnego pytania na ten temat, jest tu 5 postów i żaden nie dotyczy tytułowego tematu.
W takim razie, moim zdaniem, wątek zbędny!
tusiekn
No Ty Jolik to jakos nie przekonana do tego watku, ja zostaje przy swoim i uwazam, ze to fajny watek a kto bedzie chcial to zajrzy tu a jak nie to nie. A na "witam" nie wydaje mi sie rozmawiac jakos o sprawach np. ginekologicznych bo i takich spraw powinien dotyczyc ten watek.
reklama