reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Tak,oczywiescie. Nie przeszkadza w zadnyvh cwiczeniach a pod nim naorawde pocisz sie tak ze jest to nie do opisania :-)
Co do karmienia to ja tez nie wiem kto to powiedzial:-DKarmie co 2 godziny, w nocy co 3-4 i tak zawsze, nie przerwalnie od rownych 5 miesiecy i co? i nic wlasnie!:crazy:

Dzięki, warto wiedzieć, może mój aerobic wspomogę tym pasem.

A mi z kolie położna środowiskowa mówiła, że pięknie się chudnie przy karmieniu cyckiem. Ale najwyraźniej dotyczy to bliżej nieznanej mi grupy kobiet karmiących.

reklama

A mi z kolie położna środowiskowa mówiła, że pięknie się chudnie przy karmieniu cyckiem. Ale najwyraźniej dotyczy to bliżej nieznanej mi grupy kobiet karmiących.
może my mamuśki jesteśmy jakieś inne, i to dlatego nie chudniemy:-):-):-)

Mamusia przepraszam,że się wtrącam, ale taki układ ćwiczeń: 10min co 2 godzinyraczej nie przyśpieszy Ci spalania tłuszczu i POWOLI z tymi km.;-)
ale ja nie mam innego wyjścia, ponieważ ja mam problem ze stawami, raczej z kolanami i więcej nie mogę jeździć więcej jak 10 min na początek, wiec muszę się obserwować i stopniowo zwiększać, o ile to będzie możliwe. Teraz właśnie skończyłam jazdę 15 minutowa, i jak przestałam jeździć, to myślałam ze mi kolana odpadną, i tak ciepło mi się w te kolana zrobiło, ze szok.Pod czas jazdy nie bolało, a po masakra.Jeszcze do ciąży to brałam Arthrostop, i bylo super, a teraz musze spytac lekarza, czy moge brac gdyz karmie piersia

Ostatnia edycja:

Zapominajko, ja chyba należe do takich kobiet, które chudną karmiąc...:zawstydzona/y:
Cale moje "dorosłe" życie zmagałam się z kilogramami, przy wzroście 160 cm ważyłam 58 kg. Jak rozpoczęłam swoją pierwszą pracę, to schudłąm do 53 kg i wtedy wyglądałam fajnie :-) Niby nigdy nie byłam gruba, ale tu i ówdzie zawsze widziałam trochę za dużo :-) Jak zaszłam w ciążę, obawiałam się, ze przy moich skłonnościach przytyję i już nie zrzucę tych kg. W sumie przytyłam ok. 16 kg, a schudłam 17, więc mam jeden na minusie ;-)

Dziewczyny tzrymam za Was mocno kciuki i naprawdę Was podziwiam :tak:

ja się zalicza do tych chudnących... za duże sa na mnie prawie wszystkie ubrania sprzed ciąży (nosiłam rozmiar 38), przed ciążą ważyłam 55 kg, w ciaży przytyłam 7 kg a teraz ważę 49 kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny niedługo idę do ginka, żeby założyć sobie wkładkę i on doradził mi Mirenę-czytałam o niej w necie i zapewne na niej przystanę, ale chciałam się zapytać czy może któraś z Was ją ma, albo może jakąś inną?I jakie odczucia?:sorry:

pytanie do mam karmiących czy stosujecie cos, jakieś kremy na piersi????
moje piersi są w opłakanym stanie, całe w rozstępach:-:)-:)-(

reklama
Do góry