Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale w poniedzialek mma wizyte jeszzce u profesora endokrynologii, wiec zobacze co on mi doradzi
na razie pedaluje po 35 min dziennie:-)No to nieźle. Przynajmniej znasz przyczynę. Z tym karmieniem to trochę zmokaNo mamuśki, już teraz wiem, dlaczego nie chudnę, ponieważ mam bardzo wysoki poziom prolaktyny,norma prolaktyny w ciąży to 500, a ja mam 2500, do ciąży miałam problem z hormonami, zawsze miałam wysoka prolaktynę, nawet moja Pani doktor mówiła ze nie będę mogla zajść w ciąże, ale jakby się zdarzył cud i zajdę w ciąże to pocieszała, ze po urodzeniu dziecka wszystko się unormuje, a tu się tak unormowało ze mam aż 2500, wiec przez to chyba będę musiała przerwać karmienie i dalej brać leki, te które brałam przed ciążaale w poniedzialek mma wizyte jeszzce u profesora endokrynologii, wiec zobacze co on mi doradzi
I moja doktorka powiedziala ze dopiero jak przestane karmic to sa szanse na schudniecie, ale zobaczymy jak to bedziena razie pedaluje po 35 min dziennie:-)

no właśnie szczególniej ze mam dużo mleka, ale co zrobisz, jak dziś karmiłam małą to aż się rozpłakałamNo to nieźle. Przynajmniej znasz przyczynę. Z tym karmieniem to trochę zmoka![]()

mam nadzieję, że nie będziesz musiała jej odstawiać. Trzymam kciukino właśnie szczególniej ze mam dużo mleka, ale co zrobisz, jak dziś karmiłam małą to aż się rozpłakałam

jakoś nie widać żeby miał ochotę zniknać