• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdrowie i uroda

Wiecie co.. zadam może głupie pytanie:):-D

Patrzę na Wasze zdjęcia... i wszystkie macie takie fajne "wystajace" pępuszki;) Zastanawiam się czy taka Wasza uroda czy to wynik rosnącego w ciąży brzuszka. Bo ja jak zawsze miałam "dziurkę" tak mam i teraz:)

Ale głupie pytanie nie?:)

Ja miałam zawsze dziurkę a teraz taki słodki mi się robi wystający :-):-)

reklama
No właśnie ja tak czekam kiedy się zacznie zmieniać...a tu lipa - jaki był taki jest uparciuch:) ale to pewnie dlatego że co nieco więcej tłuszczyku już przed ciążą miałam w tym miejscu i się biedny nie moze "wybić" ;);)

Agatkas moja kumpela tez miala dziureczkę i wyszedł pozniej jak nic....ja mam taki smieszny zawinięty i nie wiem jak on zareaguje:P

Załączniki

• Obraz 047.jpg
    Obraz 047.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 72
Dziekuje babeczki....a spodenki sa stare jak świat...zwykłe dresiki z weluru....a kupiłam je w ...hmmmm zaraz sprawdze....w Butiku...jak ostatnio byłam to były jeszcze tylko inne kolory....sa naprawdę wygodne...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry