reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Wiecie co.. zadam może głupie pytanie:):-D

Patrzę na Wasze zdjęcia... i wszystkie macie takie fajne "wystajace" pępuszki;) Zastanawiam się czy taka Wasza uroda czy to wynik rosnącego w ciąży brzuszka. Bo ja jak zawsze miałam "dziurkę" tak mam i teraz:)

Ale głupie pytanie nie?:)

Ja miałam zawsze dziurkę a teraz taki słodki mi się robi wystający :-):-)

reklama
Agatkas ja tez nadal mam dziureczkę...haha ale z biegiem czasu każda z Nas będzie miała wystający:-)

No właśnie ja tak czekam kiedy się zacznie zmieniać...a tu lipa - jaki był taki jest uparciuch:) ale to pewnie dlatego że co nieco więcej tłuszczyku już przed ciążą miałam w tym miejscu i się biedny nie moze "wybić" ;);)

Agatkas moja kumpela tez miala dziureczkę i wyszedł pozniej jak nic....ja mam taki smieszny zawinięty i nie wiem jak on zareaguje:p

Załączniki

• Obraz 047.jpg
    Obraz 047.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 64
Dziekuje babeczki....a spodenki sa stare jak świat...zwykłe dresiki z weluru....a kupiłam je w ...hmmmm zaraz sprawdze....w Butiku...jak ostatnio byłam to były jeszcze tylko inne kolory....sa naprawdę wygodne...:-)

reklama
Ja w pierwszej ciąży bardzo długo miałam pępek schowany, dopiero pod koniec 9 m-ca mi się zrównał, a teraz już mam równo z brzuszkiem.

Do góry