Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie jak za długo chodzę lub stoję bolą żebra po prawej stronie. I niestety oprócz w miare wygodnego ułożenia się między dwoma kołdrami i milionem poduszek nic nie pomaga.
Kokusia mnie bolą plecy chyba dokładnie w tym samym miejscu...I to już od dawna:-( Niestety nie pomogę Ci,bo mi na to kompletnie nic nie pomaga:-( Mąż wymasuje mi plecki i zawsze to jakaś ulga,ale tak po za tym to niestety muszę to znosić i tyle...
Dziewczyny! wczoraj (21,5 tc) się dowiedzieliśmy, że nasze maleństwo to 440gramowa Łucja :-) .... i krzywe cukru niestraszne, problemy ze spaniem i cała reszta to poprostu pestka!
Dziewczyny chyba uznacie mnie za nienormalną....ale właśnie wypiłam tą glukoze i nawet mi smakowało mniamm słodziutkie.....
teraz ide sie szykować bo na 9 badanko krwi i usg....3majcie kciuki żeby było wszystko dobrze....odezwę sie jak wrócę...papa:-)
Yoka, jakieś dziwne to badanie - glukoza do wypicia w domu? chyba, ze nie doczytałam i coś innego masz zalecone...
ja robiłam to badanie w zeszłym tygodniu i cztery razy badali mi krew:
1. ukłucie z palca, kropla krwi - czy w ogole mozna mnie obciązyc glukozą w danym dniu
2. tuż przed wypiciem
3. godzinę po
4. 2 godziny po
najsłabiej pacjent czuje sie przez pierwsze 30 min, bo wtedy jest "najsilniejsze spalanie" (tak mowiła mi pielegniarka), ale potem to już ok - zwykła nuda w przychodni. kazdy oczywiscie reaguje inaczej - ze mną była dziewczyna, ktora powtarzała badanie, bo poprzednim razem zwrociła wszystko