reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Ja sobie zmodyfikowałam trochę dietę garściową i połączyłam ją z 50/50. A jak juz mi się żoładek przyzwyczai do malutkich porcji to przejdę całkowicie na garściową:tak:
No to powodzenia, ja po garściowej dietce wróciłam do normalnego jedzenia i jak do tej pory waga stoi w miejscu, za to brzucho flak nic się nie zmniejszył :-(

Ha! Udało mi się zjechać poniżej 90cm w pasie :-) Mam 89cm :-p
Do wagi sprzed ciąży został mi tylko kilogram, ale co z tego jak brzuch nadal ciążowy, hahaha :zawstydzona/y: Ale już przestałam się tym przejmować, widocznie potrzebuję więcej czasu na dojście do siebie :tak:
A przejmować się pewnie zacznę na wakacjach, jak wskoczę w strój kąpielowy :sorry2:

Ha! Udało mi się zjechać poniżej 90cm w pasie :-) Mam 89cm :-p
Do wagi sprzed ciąży został mi tylko kilogram, ale co z tego jak brzuch nadal ciążowy, hahaha :zawstydzona/y: Ale już przestałam się tym przejmować, widocznie potrzebuję więcej czasu na dojście do siebie :tak:
A przejmować się pewnie zacznę na wakacjach, jak wskoczę w strój kąpielowy :sorry2:
no to super ollcia, gratuluje, ja to już nigdy nie zrzucę kilogramów, zero zmian w pasie, zero zmian w wygladzie, w wadze itd, ale oki, nie będę już narzekać, bo zaraz dziewczyny naskocza na mnie, ze przesadzam.
jeszcze raz gratuluje:-)dzielna dziewczyna jestes

Zrzucisz, zrzucisz - mówię Ci to ja i zapamiętaj to sobie, bo jeszcze Ci się te słowa kiedyś przypomną! Bartek będzie miał piękną teściówkę :-D Zobaczysz, kochana, wcześniej czy później waga zacznie spadać.

reklama
Do góry