reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
No faktycznie cię ciąża oszczędziła. Tu nie chodzi o to żebym jak modelka wyglądała, ale żebym wyglądała tak żeby się dobrze czuć sama ze sobą. Każdy ma chyba taką wagę w której się dobrze czuje, dla jednych jest to 55 kg dla innych 60kg. I jak widzę swój brzuch który wylewa mi się z jeansów mimo, że ważę mniej niż przed ciążą to mam mega doła i nie potrafię się polubić z takim flakiem. A to że jestem matką nic nie zmienia i nie daje mi powodu żeby wyglądać ani czuć się we własnej skórze źle.
no właśnie, dziwne to jest, wagę już masz sprzed ciąży, a mówisz ze coś tobie tam się wylewa, a ja i wagi mniejszej nie mam:-( i wszystko mi się wylewa:-(, mam nadzieje ze ta moja jazda na rowerku coś zmieni

no właśnie, dziwne to jest, wagę już masz sprzed ciąży, a mówisz ze coś tobie tam się wylewa, a ja i wagi mniejszej nie mam:-( i wszystko mi się wylewa:-(, mam nadzieje ze ta moja jazda na rowerku coś zmieni
No też się dziwię, a jak staram się wciągnąć brzuch to aż mi się marszczy:no: Wydaje mi się że trzeba by było go ujędrnić tylko nie wiem jak:-:)-:)baffled::baffled:

No faktycznie cię ciąża oszczędziła. Tu nie chodzi o to żebym jak modelka wyglądała, ale żebym wyglądała tak żeby się dobrze czuć sama ze sobą. Każdy ma chyba taką wagę w której się dobrze czuje, dla jednych jest to 55 kg dla innych 60kg. I jak widzę swój brzuch który wylewa mi się z jeansów mimo, że ważę mniej niż przed ciążą to mam mega doła i nie potrafię się polubić z takim flakiem. A to że jestem matką nic nie zmienia i nie daje mi powodu żeby wyglądać ani czuć się we własnej skórze źle.
ZGADZAM SIĘ!!! Są dziewczyny, które ważą ponad 100 kilo i dobrze się z tym czują - no może żeby nie przesadzić - pewnie mają jakieś kompleksy ale są pogodne i mają pewną haryzmę (jak np. Welman - ta z tv TVN ) A ja się źle czuję - bo jak ważyłam 55 a teraz 70 to nie mogę się pozbierać i zaakceptować - bo się jakby "całkowicie zmieniłam" ... ciążko mi cokolwiek - buty na obcasach i w ogóle kręgosłup czasem "nawala". Więc ja też się źle czuję i to mnie motywuje do działania..... :tak::tak::tak::tak::tak:
na pewno zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to wiem, też w to nie wieżyłam - ale te 3 malutkie kg mniej podbudowały mnie bardzo..... trzymam kciuki;-)
No też się dziwię, a jak staram się wciągnąć brzuch to aż mi się marszczy:no: Wydaje mi się że trzeba by było go ujędrnić tylko nie wiem jak:-:)-:)baffled::baffled:
ja wsmarowywuję balsamy ujędrniające co dzień - i myślę że też na pewno jakieś efekty przynoszą......... (bynajmniej mi;-))

Dziewuchy są jeszcze takie wśród was, które okresu nie mają? Bo ja zaczynam się trochę denerwować:-(. A do tego wzrósł mi apetyt...:baffled:

reklama
Do góry