reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
i ja dzis tak mam jesli chodzi o wyglad wyszłam z domu bez makijazu, bo po co go robic skoro jestem i tak taka paskudnie gruba :no: a jeszcze gorsze jest to ze mi te kilogramy strasznie przeszkadzają wiec nie tylko o wyglad chodzi:baffled:
chociaż mopek mnie rozumie:-)witaj w klubie kochana

chociaż mopek mnie rozumie:-)witaj w klubie kochana
nio doskonale, wogóle dzis jestem jakas dobita moze Pati na spacerku lepiej by spała i brzuszek szybciej by minął ale nawet nie miałam siły drugi raz sie wyturlac, marzę zeby juz Mariuz z pracy wrócił :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jeszcze ok 2 godziny chyba ze mi jakis numer wywinie co tez sie czasem zdaza :wściekła/y:

i ja dzis tak mam jesli chodzi o wyglad wyszłam z domu bez makijazu, bo po co go robic skoro jestem i tak taka paskudnie gruba :no: a jeszcze gorsze jest to ze mi te kilogramy strasznie przeszkadzają wiec nie tylko o wyglad chodzi:baffled:
Tulimy tulimy Mopka i pocieszamy i glaskamy:tak::tak: Jesteś śliczna !!!!!!!:tak::tak: a makijazu nawet mi sie nie chce robić w domu siedze i wygladam jak 7 nieszczesc:sorry2::sorry2: dopiero jak wychodze na dwor to sie umaluje i jakos doprowadzam zeby ludzie sie nie przestraszyli:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tulimy tulimy Mopka i pocieszamy i glaskamy:tak::tak: Jesteś śliczna !!!!!!!:tak::tak: a makijazu nawet mi sie nie chce robić w domu siedze i wygladam jak 7 nieszczesc:sorry2::sorry2: dopiero jak wychodze na dwor to sie umaluje i jakos doprowadzam zeby ludzie sie nie przestraszyli:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tulimy, tulimy :tak:. A ja nawet nie robie makijazu jak wychodze :-(. I tak nic nim nie poprawie :-(. Bleee ...

reklama
Do góry