reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
ja przewaznie jem lososia z puszki, kurczaka gotowanego, klopsy gotowane z wolowiny no i jakis serek czy jogurt, jajek unikam , bo mam troche podwyzszony cholesterol
ale najwazniejsze to musisz duzo pic, bo dzieki temu szybciej sie chudnie, ja wypijam 2 l dziennie, a czasem i wiecej i szybko mi waga spada

Ja z piciem mam problem, bo wogóle mało piję:-( i już to odczuwam, bo nie mogę iśc jak zawsze codzień do kibelka:zawstydzona/y::-(

Dzisiaj mam 4 dzień dietki, na razie same proteinki i tak sie zastanawiam czy nie zrobi potem 1/1 tak jak Myszqa, bo 5/5 mogę nie wytrzymac

Teraz wcinam właśnie sałatkę: tuńczyk + 2 jajka + ogórek kiszony + troche jogurtu i pieprz, pycha
A wczoraj dla urozmaicenia zrobiłam sobie jogurt kawowy,a przed wczoraj jogurt z cynamonem, tak jak Zapominajka polecała i był pycha

Ja z piciem mam problem, bo wogóle mało piję:-( i już to odczuwam, bo nie mogę iśc jak zawsze codzień do kibelka:zawstydzona/y::-(

Dzisiaj mam 4 dzień dietki, na razie same proteinki i tak sie zastanawiam czy nie zrobi potem 1/1 tak jak Myszqa, bo 5/5 mogę nie wytrzymac

Teraz wcinam właśnie sałatkę: tuńczyk + 2 jajka + ogórek kiszony + troche jogurtu i pieprz, pycha
A wczoraj dla urozmaicenia zrobiłam sobie jogurt kawowy,a przed wczoraj jogurt z cynamonem, tak jak Zapominajka polecała i był pycha
blizniaku musisz conajmniej pic 1,5 l dziennie, na sile!!!!!!!!!bo wlasnie czytam na forum proteinek, dziewczyny ktore nie pily to mialy problemy z nerkami i musialy przerwac diete i przytyly, bo musisz wyplukiwac te proteiny z organizmu
wiec pij, ja tez nie lubie pic, ale po prostu pije i tyle bo musze
ja tez bede robic 1/1

reklama
blizniaku musisz conajmniej pic 1,5 l dziennie, na sile!!!!!!!!!bo wlasnie czytam na forum proteinek, dziewczyny ktore nie pily to mialy problemy z nerkami i musialy przerwac diete i przytyly, bo musisz wyplukiwac te proteiny z organizmu
wiec pij, ja tez nie lubie pic, ale po prostu pije i tyle bo musze
ja tez bede robic 1/1

Koniecznie trzeba pić!
Ja w sobotę na siłce mało piłam i później jakoś i niedziela i poniedziałek tylko herbatkę po dwa kubki i szklankę coli zero do obiadu i we wtorek mnie zaczęły nerki boleć. Ja co prawda miałam już problemy z nerkami więc pewnie jestem wrażliwsza ale od razu zaczęłam więcej pić. Nie ma wyjścia :-)

Do góry