Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamusia cudnie.
Ja robię 5/5
czyli 5 dni proteinki i 5 dni proteiny z warzywami
Ja robię 5/5
czyli 5 dni proteinki i 5 dni proteiny z warzywami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co kupilam, ale maz zjadl, bo nie mialam ochoty, a teraz kupilam wedline-- piers z indyka pieczonahehehehhe
dobre
Mamusia a jesz wędlinkę?
Tam pisze że można wędlinkę....i tak sie zastanawiam czy mogę taką z indyka dla dzieci![]()
blizniaku musisz conajmniej pic 1,5 l dziennie, na sile!!!!!!!!!bo wlasnie czytam na forum proteinek, dziewczyny ktore nie pily to mialy problemy z nerkami i musialy przerwac diete i przytyly, bo musisz wyplukiwac te proteiny z organizmuJa z piciem mam problem, bo wogóle mało piję:-( i już to odczuwam, bo nie mogę iśc jak zawsze codzień do kibelka:-(
Dzisiaj mam 4 dzień dietki, na razie same proteinki i tak sie zastanawiam czy nie zrobi potem 1/1 tak jak Myszqa, bo 5/5 mogę nie wytrzymac
Teraz wcinam właśnie sałatkę: tuńczyk + 2 jajka + ogórek kiszony + troche jogurtu i pieprz, pycha
A wczoraj dla urozmaicenia zrobiłam sobie jogurt kawowy,a przed wczoraj jogurt z cynamonem, tak jak Zapominajka polecała i był pycha
blizniaku musisz conajmniej pic 1,5 l dziennie, na sile!!!!!!!!!bo wlasnie czytam na forum proteinek, dziewczyny ktore nie pily to mialy problemy z nerkami i musialy przerwac diete i przytyly, bo musisz wyplukiwac te proteiny z organizmu
wiec pij, ja tez nie lubie pic, ale po prostu pije i tyle bo musze
ja tez bede robic 1/1