reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja sie chwale minus 4,5 kg---7 dzien dietki
Myszqa
Fanka BB :)
i ja sie chwale minus 4,5 kg---7 dzien dietki
Super Mamusiu!!!!!!!
Ja w poniedziałek zaczynam 4 tydzien. Czyli 3 tydzien II fazy. I już chyba się przyzywyczajam do tej diety i do tego ze niektórych rzeczy mi nie wolno :-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziekujewysłane![]()

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamusia piękny wynik. Zazdroszczę. Ja od 18 stycznie dopiero 6kg.
blizniaki2000
Fanka BB :)
A ja dzisiaj sobie odpuściłam dietę
, troche jestem zła na siebie,a le tak sobie pomyślałam, ze tak mało mam przyjemności w tym głupim życiu, że nie będę sobie jeszcze jedzonka odmawiać
:-(, wczoraj zrobiłam sobie proteiny + warzywa i było ok, ale dzisiaj przy śniadaniu jak jadłam twaróg to aż mi rosło w ustach, a poem na obiad rosołek i musiałam go zjeść.
Tak więc dieta zarzucona, bo nie wyobrazam sobie żebym do końca zycia jadła codziennie placek dukana. przez 6 dni diety schudłam 2 kg. postaram sie ograniczać i zrezygnować przynajmniej częściowo z cukru. Głupio mi że tak łatwo sie poddałam, ale widać jeszcze nie dojrzałam do tej dietki.
Trzymam za Was kciuki proteinki;-);-);-)

Tak więc dieta zarzucona, bo nie wyobrazam sobie żebym do końca zycia jadła codziennie placek dukana. przez 6 dni diety schudłam 2 kg. postaram sie ograniczać i zrezygnować przynajmniej częściowo z cukru. Głupio mi że tak łatwo sie poddałam, ale widać jeszcze nie dojrzałam do tej dietki.
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
trudno kochana, niema nic na sile, wazne zebys sie czula dobrzeA ja dzisiaj sobie odpuściłam dietę, troche jestem zła na siebie,a le tak sobie pomyślałam, ze tak mało mam przyjemności w tym głupim życiu, że nie będę sobie jeszcze jedzonka odmawiać
:-(, wczoraj zrobiłam sobie proteiny + warzywa i było ok, ale dzisiaj przy śniadaniu jak jadłam twaróg to aż mi rosło w ustach, a poem na obiad rosołek i musiałam go zjeść.